Πασσιφλόρα

Η πασσιφλόρα ή αλλιώς passion flower είναι ένα από τα βότανα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για χαλάρωση του νευρικού συστήματος και την αϋπνία. Επίσης, βοηθά σε καταστάσεις όπως το άγχος και τα συμπτώματα αυτού π.χ. μυϊκοί και στομαχικοί σπασμοί. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να συνδυαστεί με βαλεριάνα, lemon balm (μελισσόχορτο), st john’s wort (υπερικό) ή hawthorn (λευκάνθα). Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια...
Περισσότερα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30% A. Vogel Passiflora Complex 50 ml
A. Vogel Passiflora Complex 50 ml
-30% Nature's Plus Passion Flower 250 mg 60 veg.caps
Nature's Plus Passion Flower 250 mg 60 veg.caps
-50% Now Passion Flower Extract 350 mg (3.5% Vitexin) 90 vcaps
Now Passion Flower Extract 350 mg (3.5% Vitexin) 90 vcaps

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Πασσιφλόρα

Η πασσιφλόρα ή αλλιώς passion flower είναι ένα από τα βότανα που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για χαλάρωση του νευρικού συστήματος και την αϋπνία. Επίσης, βοηθά σε καταστάσεις όπως το άγχος και τα συμπτώματα αυτού π.χ. μυϊκοί και στομαχικοί σπασμοί. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί να συνδυαστεί με βαλεριάνα, lemon balm (μελισσόχορτο), st john’s wort (υπερικό) ή hawthorn (λευκάνθα). Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για την πασσιφλόρα.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται ταυτόχρονα με ηρεμιστικά, αντικαταθλιπτικά και υπνωτικά φάρμακα. Να αποφεύγεται η λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.