Ρίγανη

Η ρίγανη ή αλλιώς Oregano ανήκει στα αρωματικά βότανα και είναι πλούσια σε φυσικά φλαβονοειδή και αντιμικροβιακά συστατικά. Το έλαιό της χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει ιούς, μύκητες, παράσιτα και βακτήρια του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού συστήματος. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για το ριγανέλαιο. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Η τοπική εφαρμογή του ελαίου στο δέρμα προκαλεί φωτοευαισθησία. Το ριγανέλαιο θα πρέπει...
Περισσότερα

7 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-34%
Health Sign Oregano oil 30 softgels
Βαθμολογία:
4.5% of 5
-30%
Physis & Ideas Oreganic 30 softgels
Βαθμολογία:
4% of 5
-34%
Health Sign Oregano oil 10 softgels
Βαθμολογία:
5% of 5
-50%
Now Oregano 450 mg 100 veg caps
-35%
Solgar Wild Oregano Oil 60 softgels
Βαθμολογία:
4% of 5
-40%
Smile Oregaforce 30 caps
Βαθμολογία:
4% of 5
-25%
Ayuverda Aeolus Oregano Oil 60 softgels

7 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Ρίγανη

Η ρίγανη ή αλλιώς Oregano ανήκει στα αρωματικά βότανα και είναι πλούσια σε φυσικά φλαβονοειδή και αντιμικροβιακά συστατικά. Το έλαιό της χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει ιούς, μύκητες, παράσιτα και βακτήρια του αναπνευστικού και του γαστρεντερικού συστήματος. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για το ριγανέλαιο.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Η τοπική εφαρμογή του ελαίου στο δέρμα προκαλεί φωτοευαισθησία. Το ριγανέλαιο θα πρέπει να αποφεύγεται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Να μην λαμβάνεται παράλληλα με φάρμακα που περιέχουν λίθιο.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.