Τσουκνίδα

Η τσουκνίδα (Urtica dioica) ή αλλιώς nettle είναι ένα βότανο με ισχυρή αντιισταμινική δράση που προστατεύει από την ουρολιθίαση. Είναι επίσης διουρητική και προφυλάσσει τον προστάτη από την ανάπτυξη υπερπλασίας. Είναι ακόμη, ιδιαίτερα επιβοηθητική στην αλλεργική ρινίτιδα και σε περιπτώσεις αλλεργικής δερματίτιδας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη τσουκνίδα. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η λήψη...
Περισσότερα

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Sfp Nettle Leaf Extract 60 veg. caps
-28%
Arkocaps Stinging Nettle - Τσουκνίδα 45caps
-25%
A. Vogel Stinging Nettle Urtica 50 ml
-25%
A. Vogel Urticalcin 600 tabs
Βαθμολογία:
100%
-45%
Now Nettle Root Extract 250 mg 90 vcaps
Βαθμολογία:
100%

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η τσουκνίδα (Urtica dioica) ή αλλιώς nettle είναι ένα βότανο με ισχυρή αντιισταμινική δράση που προστατεύει από την ουρολιθίαση. Είναι επίσης διουρητική και προφυλάσσει τον προστάτη από την ανάπτυξη υπερπλασίας. Είναι ακόμη, ιδιαίτερα επιβοηθητική στην αλλεργική ρινίτιδα και σε περιπτώσεις αλλεργικής δερματίτιδας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη τσουκνίδα. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη αντενδείκνυται σε άτομα με προηγούμενο ιστορικό αλλεργίας στην τσουκνίδα, όπως επίσης και σε εκείνους που λαμβάνουν διουρητικά φάρμακα. Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.