Τσουκνίδα

Η τσουκνίδα (Urtica dioica) ή αλλιώς nettle είναι ένα βότανο με διουρητική και αντι-ισταμινική δράση που μπορεί να βοηθήσει στον προστάτη ή σε περιπτώσεις αλλεργικής δερματίτιδας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη τσουκνίδα.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η λήψη αντενδείκνυται σε άτομα με προηγούμενο ιστορικό αλλεργίας στην τσουκνίδα, όπως επίσης και σε εκείνους που λαμβάνουν διουρητικά φάρμακα. Να μη χρησιμοποιείται κατά...
Περισσότερα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30% A. Vogel Stinging Nettle Urtica 50 ml
A. Vogel Stinging Nettle Urtica 50 ml
-28% Arkopharma Arkocaps Τσουκνίδα 45 caps
Arkopharma Arkocaps Τσουκνίδα 45 caps
-50% Now Nettle Root Extract 250 mg 90 vcaps
Βαθμολογία:
100%
Now Nettle Root Extract 250 mg 90 vcaps
-32% Solgar Sfp Nettle Leaf Extract 60 veg. caps
Solgar Sfp Nettle Leaf Extract 60 veg. caps
-30% A. Vogel Urticalcin 600 tabs
Βαθμολογία:
100%
A. Vogel Urticalcin 600 tabs

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Τσουκνίδα

Η τσουκνίδα (Urtica dioica) ή αλλιώς nettle είναι ένα βότανο με διουρητική και αντι-ισταμινική δράση που μπορεί να βοηθήσει στον προστάτη ή σε περιπτώσεις αλλεργικής δερματίτιδας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη τσουκνίδα. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη αντενδείκνυται σε άτομα με προηγούμενο ιστορικό αλλεργίας στην τσουκνίδα, όπως επίσης και σε εκείνους που λαμβάνουν διουρητικά φάρμακα. Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.