Μαστίχα Χίου

   Η μαστίχα Χίου είναι το ρητινώδες παράγωγο του φυτού Pistacia lentiscus. Η μαστίχα προστατεύει το στομάχι και βοηθάει στη γαστρίτιδα και το πεπτικό έλκος που προκαλείται από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Επίσης η μάσησή της συμβάλλει στη στοματική υγιεινή. Απομακρύνει τα υπολείμματα τροφών από τα δόντια και δρα κατά των μικροοργανισμών που προκαλούν ουλίτιδα και κακοσμία. Δεν έχει οριστεί...
Περισσότερα

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Power Health Μαστίχα Χίου 20 eff tabs
Βαθμολογία:
100%
-30%
Power Health Μαστίχα Χίου Extra 14 sachet sticks
-30%
Holistic Med BacteFiber Mastiha Organic 94 gr
-5%
Mastiha Therapy Chios Mastiha 350 mg 30 caps
-5%
Mastiha Therapy Chios Mastiha 350 mg 90 caps

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η μαστίχα Χίου είναι το ρητινώδες παράγωγο του φυτού Pistacia lentiscus. Η μαστίχα προστατεύει το στομάχι και βοηθάει στη γαστρίτιδα και το πεπτικό έλκος που προκαλείται από το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Επίσης η μάσησή της συμβάλλει στη στοματική υγιεινή. Απομακρύνει τα υπολείμματα τροφών από τα δόντια και δρα κατά των μικροοργανισμών που προκαλούν ουλίτιδα και κακοσμία. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη μαστίχα Χίου.

   Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

   Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης μαστίχας κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς αυτή θα πρέπει να αποφεύγεται.

   Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.