Γλυκόριζα

Η γλυκόριζα ή licorise προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Glyrrhiza glabra και χρησιμοποιείται στη δυσπεψία, το πεπτικό έλκος και τους ερεθισμούς στο λαιμό. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη γλυκόριζα.  Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις: Άτομα που λαμβάνουν αντιυπερτασικά, διουρητικά και αντιπηκτικά πρέπει να κάνουν χρήση γλυκόριζας μόνο με ιατρική παρακολούθηση. Να μην συνδυάζεται με καρπό ή χυμό γκρέιπφρουτ. Να...
Περισσότερα

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Nature's Plus Licorice (DGL) 500 mg 60 veg.caps
Βαθμολογία:
4.5% of 5
-45%
Now Licorise Root 450 mg 100 caps
-35%
Solgar Deglycyrrhised Licorise Root Extract 60 veg. caps
-25%
Himalaya Yashti Madhu 60 caps
-45%
Now DGL 400 mg 100 lozenges

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η γλυκόριζα ή licorise προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Glyrrhiza glabra και χρησιμοποιείται στη δυσπεψία, το πεπτικό έλκος και τους ερεθισμούς στο λαιμό. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη γλυκόριζα. 

Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις:

Άτομα που λαμβάνουν αντιυπερτασικά, διουρητικά και αντιπηκτικά πρέπει να κάνουν χρήση γλυκόριζας μόνο με ιατρική παρακολούθηση. Να μην συνδυάζεται με καρπό ή χυμό γκρέιπφρουτ. Να αποφεύγεται η λήψη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.