Γλυκόριζα

  Η γλυκόριζα ή licorise προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Glyrrhiza glabra και χρησιμοποιείται στη δυσπεψία, το πεπτικό έλκος και τους ερεθισμούς τσο λαιμό. Επίσης, προστατεύει το ήπαρ (συκώτι). Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη γλυκόριζα. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg. Να μην χρησιμοποιείται για περισσότερες από 8 εβδομάδες. Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις:   Άτομα που λαμβάνουν...
Περισσότερα

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-45%
Now Licorise Root 450 mg 100 caps
-28%
Himalaya Yashti Madhu 60 caps
-30%
Nature's Plus Licorice (DGL) 500 mg 60 veg.caps
Βαθμολογία:
90%
-35%
Solgar Deglycyrrhised Licorise Root Extract 60 veg. caps
-45%
Now DGL 400 mg 100 lozenges

5 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

  Η γλυκόριζα ή licorise προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Glyrrhiza glabra και χρησιμοποιείται στη δυσπεψία, το πεπτικό έλκος και τους ερεθισμούς τσο λαιμό. Επίσης, προστατεύει το ήπαρ (συκώτι). Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη γλυκόριζα. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 100-500 mg. Να μην χρησιμοποιείται για περισσότερες από 8 εβδομάδες.

Προφυλάξεις κατά τη λήψη/αλληλεπιδράσεις:

  Άτομα που λαμβάνουν αντιυπερτασικά, διουρητικά και αντιπηκτικά πρέπει να κάνουν χρήση γλυκόριζας μόνο με ιατρική παρακολούθηση. Να μην συνδυάζεται με καρπό ή χυμό γκρέιπφρουτ. Να αποφεύγεται η λήψη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

  Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.