Μελισσόχορτο

Το Μελισσόχορτο ή Lemon balm είναι ένα βότανο με άρωμα εσπεριδοειδών που ανήκει στην οικογένεια της μέντας. Είναι πλούσιο στα αντιοξειδωτικά: φλαβονοειδή, τερπένια και πολυφαινόλες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά σαν ηρεμιστικό του νευρικού συστήματος, για την ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων του στρες και για την ενίσχυση του ύπνου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για για την ανακούφιση από το φούσκωμα και τον μετεωρισμό. Δεν...
Περισσότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Life Extension Enhanced Stress Relief 30 veg. caps
Βαθμολογία:
5% of 5

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Το Μελισσόχορτο ή Lemon balm είναι ένα βότανο με άρωμα εσπεριδοειδών που ανήκει στην οικογένεια της μέντας. Είναι πλούσιο στα αντιοξειδωτικά: φλαβονοειδή, τερπένια και πολυφαινόλες. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά σαν ηρεμιστικό του νευρικού συστήματος, για την ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων του στρες και για την ενίσχυση του ύπνου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για για την ανακούφιση από το φούσκωμα και τον μετεωρισμό.

Δεν έχει οριστεί ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία για το μελισσόχορτο. Ιδανικά και για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζεται με τη μέντα/ peppermint, την τσουκνίδα/ nettle και το χαμομήλι.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται από άτομα με υποθυρεοειδισμό ή γλαύκωμα. Να μην συνδυάζεται με αλκοόλ, βαλεριάνα, ηρεμιστικά, υπνωτικά ή φάρμακα για τον θυρεοειδή αδένα. Η συμπληρωματική λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.