Κόκκινη Άμπελος

Η κόκκινη άμπελος ή red vine βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στα αγγεία και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε αιμορροΐδες, κιρσούς και φλεβίτιδα. Για το red vine δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Να αποφεύγεται η λήψη του από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά, φάρμακα για το καρδιαγγειακό και το κυκλοφορικό σύστημα ή ασπιρίνη. Επίσης, να μην λαμβάνεται...
Περισσότερα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28% Arkopharma Arkocaps Κόκκινη Άμπελος Vitiven 45 caps
Arkopharma Arkocaps Κόκκινη Άμπελος Vitiven 45 caps

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Κόκκινη Άμπελος

Η κόκκινη άμπελος ή red vine βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στα αγγεία και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε αιμορροΐδες, κιρσούς και φλεβίτιδα. Για το red vine δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Να αποφεύγεται η λήψη του από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά, φάρμακα για το καρδιαγγειακό και το κυκλοφορικό σύστημα ή ασπιρίνη. Επίσης, να μην λαμβάνεται από ασθενείς με χρόνια νεφρολογικά νοσήματα. Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με κόκκινη άμπελο κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.