Κόκκινη Άμπελος

Η κόκκινη άμπελος ή red vine βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στα αγγεία και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε αιμορροΐδες, κιρσούς και φλεβίτιδα. Για το red vine δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Να αποφεύγεται η λήψη του από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά, φάρμακα για το καρδιαγγειακό και το κυκλοφορικό σύστημα...
Περισσότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28%
Arkocaps Vitiven - Κόκκινη Άμπελος 45 caps

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η κόκκινη άμπελος ή red vine βελτιώνει την μικροκυκλοφορία στα αγγεία και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε αιμορροΐδες, κιρσούς και φλεβίτιδα. Για το red vine δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 250-500 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Να αποφεύγεται η λήψη του από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά, φάρμακα για το καρδιαγγειακό και το κυκλοφορικό σύστημα ή ασπιρίνη. Επίσης, να μην λαμβάνεται από ασθενείς με χρόνια νεφρολογικά νοσήματα. Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με κόκκινη άμπελο κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.