Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι μια λιπαρή ύλη που προέρχεται από το φυτό Ricinus communis. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Η δοσολογία καθορίζεται με ιατρική συνταγή. Εξωτερικά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από δερματίτιδα και ερεθισμούς. Πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι με άφθονα υγρά και αρκετές ώρες πριν τον βραδινό ύπνο. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Άτομα που λαμβάνουν διουρητικά και...
Περισσότερα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-50% Now Castor Oil 650 mg w/Fennel Oil 10 mg 120 softgels
Now Castor Oil 650 mg w/Fennel Oil 10 mg 120 softgels

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι μια λιπαρή ύλη που προέρχεται από το φυτό Ricinus communis. Είναι πολύ αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Η δοσολογία καθορίζεται με ιατρική συνταγή. Εξωτερικά χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από δερματίτιδα και ερεθισμούς. Πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι με άφθονα υγρά και αρκετές ώρες πριν τον βραδινό ύπνο.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Άτομα που λαμβάνουν διουρητικά και αντιπηκτικά πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη του. Το καστορέλαιο αντενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.