Γλυκομαννάνη

Η Γλυκομαννάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που περιεχεται στη ρίζα του φυτού konjac, και έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Με τον τρόπο αυτό σχηματίζει στο στομάχι ένα "gel" προκαλώντας κορεσμό με αποτέλεσμα την πρόσληψη μικρότερης ποσότητας τροφής και κατά συνέπεια θερμίδων. Μειώνει αισθητά το αίσθημα της πείνας. Επίσης συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης. Η γλυκομαννάνη επιπλέον βοηθά...
Περισσότερα

14 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28%
Arkocaps Konjac 90 caps
-10%
Amhes Glucomannan Lipof 90 caps
-25%
Βιο-Αγρός Magic Diet Pasta Noodles 275 gr
-20%
Βιο-Αγρός Magic Diet Pasta Spaghetti 275 gr
-25%
Βιο-Αγρός Magic Diet Pasta Ρύζι 275 gr
-20%
Intermed Slim Fix Gummies Φράουλα 42 gummies
-20%
Intermed Slim Fix Gummies Ανανά 42 gummies
-25%
Dukan Konjac Shirataki 200 gr
-25%
Dukan Spinach Konjac Tagliatelle 200 gr
-25%
Dukan Konjac Rice 100 gr
-10%
Nutrigen Nutrifoods Fiber Based Powder Drink Mix Chocolate 20 servings
-10%
Nutrigen Nutrifoods Fiber Based Powder Drink Mix Orange 20 servings
-28%
Arkocaps Konjac 45 caps
-35%
Lanes Kcaligram Glucomannan 500 mg 60 tabs
Βαθμολογία:
80%

14 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η Γλυκομαννάνη είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που περιεχεται στη ρίζα του φυτού konjac, και έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Με τον τρόπο αυτό σχηματίζει στο στομάχι ένα "gel" προκαλώντας κορεσμό με αποτέλεσμα την πρόσληψη μικρότερης ποσότητας τροφής και κατά συνέπεια θερμίδων. Μειώνει αισθητά το αίσθημα της πείνας. Επίσης συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης.

Η γλυκομαννάνη επιπλέον βοηθά στη διατήρηρη των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα και συμβάλλει στη καλή εντερική υγεία. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη γλυκομαννάνη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη γλυκομαννάνης πρέπει να αποφεύγεται από άτομε με ιστορικό εντερικής ή οισοφαγικής απόφραξης. Επίσης μπορεί να μειώσει τη δράση των φαρμάκων για τη χοληστερόλη ή για τον σακχαρώδη διαβήτη. Η συμπληρωματική λήψη της γλυκομαννάνης κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό δεν έχει μελετηθεί και συνεπώς θα πρέπει να ποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.