Γανόδερμα

  Το γανόδερμα ή reishi είναι ένα μανιτάρι του είδους Ganoderma lucidum, που χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς εδώ και αιώνες στην Κίνα και την Ιαπωνία. Ανήκει στα προσαμογόνα (δηλ. προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού) και είναι ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και γερμανίου. Χρησιμοποιείται στη γρίπη, το κρυολόγημα, τις αλλεργίες, αλλά και κατά τη...
Περισσότερα

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Superfoods Omanitus 30 softgels
Βαθμολογία:
100%

1 είδος

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
  Το γανόδερμα ή reishi είναι ένα μανιτάρι του είδους Ganoderma lucidum, που χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς εδώ και αιώνες στην Κίνα και την Ιαπωνία. Ανήκει στα προσαμογόνα (δηλ. προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού) και είναι ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και γερμανίου. Χρησιμοποιείται στη γρίπη, το κρυολόγημα, τις αλλεργίες, αλλά και κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

  Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για το γανόδερμα. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 1500-2500 mg. Δόση μεγαλύτερη από 3 γραμμάρια μπορεί να προκαλέσει ναυτία και διάρροια.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

  Να μη γίνεται χρήση από ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα. Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με την ασφάλεια της συμπληρωματικής λήψης γανοδέρματος κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

  Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.