Λιναρόσπορος

Ο λιναρόσπορος είναι ένας σπόρος πλούσιος στο ωμέγα 3 λιπαρό οξύ: α-λινολενικό οξύ. Το λιπαρό αυτό οξύ είναι σημαντικό για την καλή καρδιαγγειακή υγεία, καθώς συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης. Εκτός από τα ω-3 λιπαρά οξέα, ο λιναρόσπορος περιέχει και λιγνάνες. Πρόκειται για φυτοθρεπτικά συστατικά, που μελέτες έχουν δείξει ότι παρουσιάζουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα φυτοοιστρογόνα στη σόγια, και που μπορούν...
Περισσότερα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30% A. Vogel Linoforce 70 gr
A. Vogel Linoforce 70 gr

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Λιναρόσπορος

Ο λιναρόσπορος είναι ένας σπόρος πλούσιος στο ωμέγα 3 λιπαρό οξύ: α-λινολενικό οξύ. Το λιπαρό αυτό οξύ είναι σημαντικό για την καλή καρδιαγγειακή υγεία, καθώς συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης. Εκτός από τα ω-3 λιπαρά οξέα, ο λιναρόσπορος περιέχει και λιγνάνες. Πρόκειται για φυτοθρεπτικά συστατικά, που μελέτες έχουν δείξει ότι παρουσιάζουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα φυτοοιστρογόνα στη σόγια, και που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να μην λαμβάνεται σαν συμπλήρωμα διατροφής από παιδιά, εγκύους, θηλάζουσες και άτομα με νεφρικές παθήσεις, καθώς και από ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή ασπιρίνη. 

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.