Δροσέρα

Η δροσέρα είναι ένα βότανο πλούσιο σε φλαβονοειδή και ανθοκυανιδίνες (αντιοξειδωτικά). Έχει αντιμικροβιακή, βρογχοσπασμολυτική και βλεννολυτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρησιμοποιείται σε ξηρό βήχα και βρογχίτιδα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για τη δροσέρα. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Να αποφεύγεται η λήψη της από ασθενείς με άσθμα χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
A. Vogel Drosinula syrup 200 ml
-30%
A. Vogel Drosinula syrup 100 ml

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Δροσέρα

Η δροσέρα είναι ένα βότανο πλούσιο σε φλαβονοειδή και ανθοκυανιδίνες (αντιοξειδωτικά). Έχει αντιμικροβιακή, βρογχοσπασμολυτική και βλεννολυτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρησιμοποιείται σε ξηρό βήχα και βρογχίτιδα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία για τη δροσέρα.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Να αποφεύγεται η λήψη της από ασθενείς με άσθμα χωρίς ιατρική παρακολούθηση. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό πρέπει να γίνεται μόνο με ιατρική παρακολούθηση. Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.