Χλωρέλλα

Η χλωρέλλα ή clorella ανήκει στα άλγη (φύκη) και είναι πολύ πλούσια σε χλωροφύλλη. Μελέτες έχουν δείξει ότι έχει αποτοξινωτική δράση, καθώς δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξικές ουσίες. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη χλωρέλλα. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η χλωρέλλα θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά. Δεν υπάρχουν μελέτες για ασφαλή χρήση της κατά...
Περισσότερα

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25% Βιο-Αγρός Chlorella σκόνη 100 gr
Βαθμολογία:
5% of 5
-35% Solgar Chlorella 520 mg 100 veg.caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-15% Sanatur Bio Chlorella 100 tabs
Βαθμολογία:
4.65% of 5
-50% Now Chlorella 1000 mg 60 veg.tabs
-30% Superfoods Χλωρέλλα 30 caps
-40% Health Aid Chlorella 550 mg 60 tabs
-10% Higher Nature Chlorella Nutritious Green Algae 180 tabs
-40% Smile Χλωρέλλα 60 caps
-15% Sanatur Χλωρέλλα Σκόνη 100γρ

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Χλωρέλλα

Η χλωρέλλα ή clorella ανήκει στα άλγη (φύκη) και είναι πολύ πλούσια σε χλωροφύλλη. Μελέτες έχουν δείξει ότι έχει αποτοξινωτική δράση, καθώς δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξικές ουσίες. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη χλωρέλλα. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η χλωρέλλα θα πρέπει να αποφεύγεται από άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά. Δεν υπάρχουν μελέτες για ασφαλή χρήση της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.