Παντζάρι

To beet root - το γνωστό σε εμάς παντζάρι- είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή: τις ανθοκυανιδίνες. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνει το νιτρικό οξείδιο στο σώμα, και βοηθά στο να παραχθεί ενέργεια στον οργανισμό, τονώνει και αυξάνει την απόδοση και την αερόβια αντοχή στους αθλητές. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το παντζάρι.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η λήψη...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-10%
Zipvit Boost Beetroot Capsules 500 mg 90 caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-30%
Terra Nova Beetroot juice Cordyceps & Reishi 70 gr

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Παντζάρι

To beet root - το γνωστό σε εμάς παντζάρι- είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή: τις ανθοκυανιδίνες. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυξάνει το νιτρικό οξείδιο στο σώμα, και βοηθά στο να παραχθεί ενέργεια στον οργανισμό, τονώνει και αυξάνει την απόδοση και την αερόβια αντοχή στους αθλητές.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το παντζάρι. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με παντζάρι δεν ενδείκνυται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό όπως επίσης και σε ασθενείς με νεφρική νόσο.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.