Αρπαγόφυτο

To Devil’s Claw ή αλλιώς Αρπαγόφυτο είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση των πόνων στις αρθρώσεις και για μυοσκελετικά προβλήματα π.χ. οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδα. Το δραστικό συστατικό του βοτάνου είναι η ουσία αρπαγοσίδη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το αρπαγόφυτο. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η χρήση του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 4 εβδομάδες. Να μη χρησιμοποιείται...
Περισσότερα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-50% Now Devil's Claw 500 mg 100 veg caps
Βαθμολογία:
100%
Now Devil's Claw 500 mg 100 veg caps
-30% A. Vogel Atrosan (Rheuma) 60 tabs
A. Vogel Atrosan (Rheuma) 60 tabs
-25% Specchiasol Devil's Claw 50 ml
Specchiasol Devil's Claw 50 ml
-30% Solgar Devil's Claw 100 veg.caps
Solgar Devil's Claw 100 veg.caps

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Αρπαγόφυτο

To Devil’s Claw ή αλλιώς Αρπαγόφυτο είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση των πόνων στις αρθρώσεις και για μυοσκελετικά προβλήματα π.χ. οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδα. Το δραστικό συστατικό του βοτάνου είναι η ουσία αρπαγοσίδη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το αρπαγόφυτο.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η χρήση του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 4 εβδομάδες. Να μη χρησιμοποιείται από άτομα με καρδιακές αρρυθμίες, νεφρικές και ηπατικές παθήσεις, όπως επίσης και από ασθενείς με πεπτικό έλκος. Να μην λαμβάνεται παράλληλα με αντιπηκτικά.Η λήψη του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται, όπως και στις γυναίκες που προγραμματίζουν μια εγκυμοσύνη.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.