Αρπαγόφυτο

   To Devil’s Claw ή αλλιώς Αρπαγόφυτο είναι ένα βότανο με αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε καταστάσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και πολλά επώδυνα μυοσκελετικά προβλήματα π.χ. οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδα. Το δραστικό συστατικό του βοτάνου είναι η ουσία αρπαγοσίδη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το αρπαγόφυτο. Η μέγιστη ασφαλής δοσολογία...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Devil's Claw 100 veg.caps
-30%
A. Vogel Atrosan (Rheuma) 60 tabs
-25%
Specchiasol Devil's Claw 50 ml
-45%
Now Devil's Claw 500 mg 100 veg caps
Βαθμολογία:
100%

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
   To Devil’s Claw ή αλλιώς Αρπαγόφυτο είναι ένα βότανο με αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε καταστάσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και πολλά επώδυνα μυοσκελετικά προβλήματα π.χ. οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδα. Το δραστικό συστατικό του βοτάνου είναι η ουσία αρπαγοσίδη. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το αρπαγόφυτο. Η μέγιστη ασφαλής δοσολογία αρπαγοσίδης είναι τα 50 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Η χρήση του δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 4 εβδομάδες. Να μη χρησιμοποιείται από άτομα με καρδιακές αρρυθμίες, νεφρικές και ηπατικές παθήσεις, όπως επίσης και από ασθενείς με πεπτικό έλκος. Η λήψη του κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται, όπως και στις γυναίκες που προγραμματίζουν μια εγκυμοσύνη.

   Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.