Ανανάς

Ο ανανάς ή pineapple είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνη C και ένζυμα όπως η βρωμελαϊνη, που βοηθούν τη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Βοηθάει επίσης στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στο αδυνάτισμα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον ανανά. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με ανανά κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.  Να αποφεύγεται η...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-28%
Arkopharma Arkocaps Ανανάς - Pineapple 45 caps
-28%
Arkopharma Arkocaps Ανανάς - Pineapple 90 caps

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Ο ανανάς ή pineapple είναι ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνη C και ένζυμα όπως η βρωμελαϊνη, που βοηθούν τη καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Βοηθάει επίσης στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στο αδυνάτισμα. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τον ανανά.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής με ανανά κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.  Να αποφεύγεται η λήψη συμπληρωμάτων με ανανά από ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.