Αλφάλφα - Χλωροφύλλη

    Οι σπόροι του φυτού Alfalfa (Medicago sativa) είναι πλούσια πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E, K και χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ανορεξίας ή υποθρεψίας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Alfalfa.Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 200-600 mg. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:    Να μη χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από συστηματικό ερυθηματώδη λύκο ή διαβήτη, όπως επίσης από έγκυες...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Alfalfa 600 mg vegan 100 tabs
-30%
Nature's Plus Chlorophyll  60 veg. caps
-45%
Now Chlorophyll 100 mg 90 veg caps
-45%
Now Chlorophyll Liquid 473 ml mint flavour

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

    Οι σπόροι του φυτού Alfalfa (Medicago sativa) είναι πλούσια πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E, K και χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ανορεξίας ή υποθρεψίας. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Alfalfa.Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 200-600 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

   Να μη χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από συστηματικό ερυθηματώδη λύκο ή διαβήτη, όπως επίσης από έγκυες και θηλάζουσες.

   Επίσης να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά ή από ασθενείς που βρίσκονται υπό αντιπηκτική αγωγή.

   Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.