Αλφάλφα - Χλωροφύλλη

Οι σπόροι του φυτού Alfalfa (Medicago sativa) είναι πλούσια πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E, K. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Alfalfa. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Να μη χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. συστηματικό ερυθηματώδη λύκο) ή διαβήτη, όπως επίσης από έγκυες και θηλάζουσες. Επίσης να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά...
Περισσότερα

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30% Nature's Plus Chlorophyll  60 veg. caps
Nature's Plus Chlorophyll 60 veg. caps
-32% Solgar Alfalfa 600 mg vegan 100 tabs
Solgar Alfalfa 600 mg vegan 100 tabs

2 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Αλφάλφα - Χλωροφύλλη

Οι σπόροι του φυτού Alfalfa (Medicago sativa) είναι πλούσια πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E, K. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Alfalfa.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Να μη χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. συστηματικό ερυθηματώδη λύκο) ή διαβήτη, όπως επίσης από έγκυες και θηλάζουσες. Επίσης να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά ή από ασθενείς που βρίσκονται υπό αντιπηκτική αγωγή.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.