Αλφάλφα - Χλωροφύλλη

Οι σπόροι του φυτού Alfalfa (Medicago sativa) είναι πλούσια πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E, K. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Alfalfa. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Να μη χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. συστηματικό ερυθηματώδη λύκο) ή διαβήτη, όπως επίσης από έγκυες και θηλάζουσες. Επίσης να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-30%
Nature's Plus Chlorophyll  60 veg. caps
-45%
Now Chlorophyll Liquid 473 ml mint flavour
Βαθμολογία:
4% of 5
-45%
Now Chlorophyll 100 mg 90 veg caps
-35%
Solgar Alfalfa 600 mg vegan 100 tabs

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Οι σπόροι του φυτού Alfalfa (Medicago sativa) είναι πλούσια πηγή των λιποδιαλυτών βιταμινών A, D, E, K. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για το Alfalfa.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Να μη χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα (π.χ. συστηματικό ερυθηματώδη λύκο) ή διαβήτη, όπως επίσης από έγκυες και θηλάζουσες. Επίσης να αποφεύγεται η λήψη από γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά ή από ασθενείς που βρίσκονται υπό αντιπηκτική αγωγή.

Το Vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.