tilefono
Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Εξυπηρέτηση:  2310.444.422
contact us

dwrean-metaforika

Το καλάθι μου
cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Υπάρχουν 0 προϊόντα στο καλάθι

-10%
Pharmagenesis Chondrovita Hydrolyzed Collagen 30 sachPharmagenesis Chondrovita Hydrolyzed Collagen 30 sach

Pharmagenesis Chondrovita Hydrolyzed Collagen 30 sach

Αξιολόγηση : Αξιολογήστε εσείς, πρώτοι το προϊόν
Εταιρεία : Pharmagenesis
Κωδικός : ch001
Διαθεσιμότητα : 24h.gif
57.25
63.61

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Χαμηλού μοριακού βάρους και υψηλής βίο-διαθεσιμότητας πεπτίδια υδρολυμένου κολλαγόνου για την βελτίωση και αποκατάσταση της λειτουργικότητος των αρθρώσεων.

Το κολλαγόνο είναι η κύρια δομική πρωτεΐνη των ιστών μας, όπως το δέρμα, το κόκαλο, ο χόνδρος, ο τένοντας και ο σύνδεσμος. Το υδρολυμένο κολλαγόνο (CH) ορίζεται ως ένα κολλαγόνο το οποίο υφίσταται μια συγκεκριμένη διαδικασία μέσω της οποίας μετατρέπεται σε μια μορφή πιο εύκολα απορροφήσιμης από το σώμα μας. Το CH αποτελείται από διαλυτά πεπτίδια αντιπροσωπεύοντας μια πηγή άφθονων σημαντικών αμινοξέων όπως γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη.

Το CHONDROVITA αποτελείται από πεπτίδια, υδρολυμένου κολλαγόνου υψηλής ποιότητας.

Η υψηλή βίο-διαθεσιμότητα του CHONDROVITA, δηλαδή η ικανότητα να αξιοποιείται εύκολα από τον οργανισμό μας, δρώντας απ’ευθείας στους χόνδρους οφείλεται ακριβώς στο μικρό μέγεθος των πεπτιδίων του, τα οποία έχουν μέσο μοριακό βάρος 3,3 KD. Μεγαλύτερες πρωτεϊνικές αλυσίδες δεν είναι βίο-διαθέσιμες εξαιτίας του τεράστιου μεγέθους τους.

Το CHONDROVITA αντιπροσωπεύει μια επαναστατική προσέγγιση στη διατήρηση και συντήρηση του αρθρικού τροφισμού, και στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και των συμπτωμάτων της, συμπληρώνοντας φαρμακευτικές θεραπείες, όταν τέτοιες έχουν συνταγογραφηθεί. Η αρχή βασίζεται στη στοματική λήψη υδρολυμένου κολλαγόνου (CH), μια ουσία που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων, περισσότερο με το να προκαλεί ενεργά την ανάπλαση των χόνδρων παρά την απευθείας ανακούφιση των συμπτωμάτων πόνου. Επιστημονικές μελέτες που διεξήχθησαν σε μεγάλα δείγματα πληθυσμού, σε πάσχοντες από διαφορετικό βαθμό οστεοαρθρίτιδα, έχουν δείξει ότι η καθημερινή στοματική λήψη τουλάχιστον 10g CH με τις ίδιες μοριακές ιδιότητες με το CHONDROVITA, για μια περίοδο 3 μηνών εναλλάσσοντας με ένα μήνα παύσης της θεραπείας, έχει σαν αποτέλεσμα:

•αξιοσημείωτη μείωση του πόνου και συνεπώς της ανάγκης αναλγητικών
•μείωση της αρθρικής δυσκαμψίας βελτιώνοντας την κινητικότητα των αρθρώσεων.

Σε μερικές περιπτώσεις ένας μόνο μήνας θεραπείας έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός στη μείωση ή την ολοκληρωτική εξάλειψη του πόνου σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων όταν ανέβαιναν τις σκάλες. Άλλες μελέτες που διεξήχθησαν σε αθλητές έχουν αποδείξει μια στατιστικά αξιοσημείωτη αύξηση της πυκνότητας του χόνδρου των αρθρώσεων. Γι’ αυτό το λόγο η λήψη CHONDROVITA βοηθάει όχι μόνο άτομα που υποφέρουν από δυσλειτουργία των αρθρώσεων, αλλά επίσης αθλητές έπειτα από έντονη δραστηριότητα ή οποιοδήποτε σχετικό ατύχημα.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το υδρολυμένο κολλαγόνο όπως αυτό που συνθέτει το CHONDROVITA, απορροφάται από την εντερική βλεννώδη μεμβράνη χωρίς να υποστούν τα πεπτίδια του καμία δομική αλλαγή. Μέσω της ροής του αίματος αυτά τα πεπτίδια συγκεντρώνονται πάνω στους αρθρικούς χόνδρους, ειδικά του ώμου, του ισχίου και του γονάτου, όπου συμβάλλουν στη σύνθεση κολλαγόνου τύπου ΙΙΑ και πρωτεογλυκίνωνΒ.

Με αυτό τον τρόπο, ενισχύεται η αναβολική φάσηC των χόνδρων και κατά συνέπεια η συνολική υγεία βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου.
a. Το κολλαγόνο τύπου ΙΙ είναι το κύριο συστατικό του αρθρικού χόνδρου
b. Οι πρωτεογλυκίνες είναι μακρό-μόρια τα οποία μαζί με το κολλαγόνο τύπου ΙΙ σχηματίζουν την επιπρόσθετη κυτταρική μεμβράνη του χόνδρου.
c. Η αναβολική φάση των χόνδρων είναι μια φάση αναδημιουργίας αποτελούμενη από μια σύνθεση νέας επιπρόσθετης κυτταρικής μεμβράνης. Βρίσκεται σε αντίθεση με την καταβολική φάση υποβάθμισης της μεμβράνης, με την οποία σε φυσιολογικές συνθήκες συντελούν στη συνεχή αναδόμηση του ιστού του χόνδρου.

Το CHONDROVITA είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που ενδείκνυται ειδικά για άτομα τα οποία υποφέρουν από πόνους στις αρθρώσεις, δυσκαμψία και συνεπώς δυσκολία στην κίνηση. Επίσης, προτείνεται σε υπέρβαρα άτομα ή σε άτομα με πόνους εξαιτίας αρθρικού τραύματος ή καταπόνησης των αρθρώσεων λόγω αθλητικής ή άλλου είδους δραστηριότητας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υδρολυμένο κολλαγόνο, αμυλοδεξτρίνες, διττανθρακικό νάτριο, φυσικές αρωματικές ουσίες πορτοκαλιού και λεμονιού, κιτρικό οξύ, τρυγικό οξύ, διοξείδιο του πυριτίου, σουκραλόζη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ένα φακελάκι CHRONDROVITA τη μέρα με άδειο στομάχι, κατά προτίμηση το βράδυ. Διαλύστε το σε ¾ ποτηριού νερό και κατόπιν ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί τελείως. Σύμφωνα με μελέτες, για τα επιθυμητά αποτελέσματα προτείνεται η λήψη 10g υδρολυμένου κολλαγόνου κάθε μέρα για τουλάχιστον ένα μήνα.  Η θεραπεία ενδύκνειται να συνεχίζεται για τρεις μήνες εναλλάσσοντας ένα μήνα λήψης του CHONDROVITA με 10 μέρες παύσης της θεραπείας. Συστήνεται η θεραπευτική αγωγή να επαναλαμβάνεται ετησίως για την παράταση του θεραπευτικού οφέλους.

Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα διατροφικά συμπληρώματα δεν αντικαθιστούν μια ολοκληρωμένη πλήρη διατροφή. Η παρατεταμένη και συνεχή λήψη (πάνω από 6-8 βδομάδες) να γίνεται μόνο κατόπιν ανάλογων οδηγιών του γιατρού ή επαγγελματία υγείας . Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τη λήψη CHRONDROVITA σε περίπτωση ύπαρξης πάθησης του ήπατος ή του νεφρού, κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή για παιδιά κάτω των 12 ετών.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών-courier Γενική Ταχυδρομική την ίδια ή την επόμενη μέρα. Το κόστος μεταφοράς είναι 2€. Για αγορές μεγαλύτερες από 39€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα (Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου), με πιστωτική κάρτα (VISA/MASTERCARD), με PayPal ή κατά τη παραλαβή από το κατάστημα (Γεννηματά 54Α, Καλαμαριά) χωρίς επιπλέον έξοδα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η χρέωση είναι 1,90€.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την στιγμή της παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους, με επιστροφή του αντίστοιχου παραστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να καταχωρήσετε σχόλιο σας.
Σύνδεση
Υποστήριξη Vita4you
Αφήστε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.
Είσαι ο/η *
Παρακαλώ γράψε το όνομα σου
Παρακαλώ γράψε το e-mail σου