Ριβόζη

Η ρίβοζη ανήκει στους υδατάνθρακες και βοηθά στη παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Επίσης, είναι συστατικό του DNA και του RNA. Στο σώμα παράγεται από τη γλυκόζη ή συντίθεται στο ήπαρ και τα νεφρά. Τα συμπληρώματα ριβόζης έχουν σαν πρώτη ύλη το άμυλο καλαμποκιού. Οι βασικές της λειτουργίες είναι ότι προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και ενισχύει την απόδοση στους αθλητές. Δεν...
Περισσότερα

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar D-Ribose powder 150 gr
-30%
Now Sports D-Ribose 750 mg 60 Vcaps
-35%
Life Extension D-Ribose 100 veg tabs

3 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Ριβόζη

Η ρίβοζη ανήκει στους υδατάνθρακες και βοηθά στη παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό. Επίσης, είναι συστατικό του DNA και του RNA. Στο σώμα παράγεται από τη γλυκόζη ή συντίθεται στο ήπαρ και τα νεφρά. Τα συμπληρώματα ριβόζης έχουν σαν πρώτη ύλη το άμυλο καλαμποκιού. Οι βασικές της λειτουργίες είναι ότι προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα και ενισχύει την απόδοση στους αθλητές. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Άτομα με διαβήτη δεν θα πρέπει να λαμβάνουν ριβόζη. Δεν υπάρχουν μελέτες σχετικά με τη συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.