Προγεστερόνη

Η προγεστερόνη ή αλλιώς progesterone είναι μια φυσική ορμόνη που ανήκει στα οιστρογόνα. Συνδέεται με τον έμμηνο κύκλο, τη γονιμότητα και το αναπαραγωγικό σύστημα στη γυναίκα. Τα χαμηλά επίπεδά της προκαλούν αστάθεια στον έμμηνο κύκλο, επώδυνο προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο/ PMS, μειωμένη γονιμότητα και σεξουαλική επιθυμία. Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις : Η προγεστερόνη δεν θα πρέπει νa λαμβάνεται από άτομα με διαταραχές στο θυρεοειδή...
Περισσότερα

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-25% Now Solutions Natural Progesterone Liposomal Skin Cream 87 ml
Βαθμολογία:
80%
Now Solutions Natural Progesterone Liposomal Skin Cream 87 ml

1 είδος

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Προγεστερόνη

Η προγεστερόνη ή αλλιώς progesterone είναι μια φυσική ορμόνη που ανήκει στα οιστρογόνα. Συνδέεται με τον έμμηνο κύκλο, τη γονιμότητα και το αναπαραγωγικό σύστημα στη γυναίκα. Τα χαμηλά επίπεδά της προκαλούν αστάθεια στον έμμηνο κύκλο, επώδυνο προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο/ PMS, μειωμένη γονιμότητα και σεξουαλική επιθυμία.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

Η προγεστερόνη δεν θα πρέπει νa λαμβάνεται από άτομα με διαταραχές στο θυρεοειδή και τις ορμόνες, χωρίς ιατρική παρακολούθηση.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.