Μαγιά Μπύρας: Μαλλιά, δέρμα και νύχια

Η μαγιά μπύρας χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την παραγωγή μπύρας. Όμως, στις μέρες μας τη συναντάμε συχνά με τη μορφή διατροφικού συμπληρώματος. Είναι πλούσια πηγή σε πολύτιμα μέταλλα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, χρώμιο και πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται συχνά για να μειώσει τα συμπτώματα σε διάρροια, κοινό κρυολόγημα, γρίπη, απώλεια της όρεξης, προβλήματα ακμής, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) και σε διαβήτη τύπου 2. Επίσης...
Περισσότερα

11 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Brewer's Yeast  500 mg with vitamin B12 250 tabs
Βαθμολογία:
100%
-5%
Probios easy to go Διατροφική μαγιά μπύρας 125 gr
-50%
Now Brewer's Yeast powder debittered 454 gr
-35%
Lanes Brewers Yeast  300 mg 200 tabs
-50%
Now Brewer's Yeast 650 mg 10 Grain 200 veg. tabs
-35%
Lanes Brewers Yeast  300 mg 400 tabs
-28%
Arkocaps Brewer's Yeast 45caps
-40%
Health Aid Brewers Yeast 500 tabs
-40%
Health Aid Brewers Yeast 240 tabs
-30%
Power Health Power Yeast  BPC 500 mg 120 tabs
-25%
Viogenesis Nutritional Yeast Bio (Bio Naehrhefeflocken) 125 gr

11 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Η μαγιά μπύρας χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την παραγωγή μπύρας. Όμως, στις μέρες μας τη συναντάμε συχνά με τη μορφή διατροφικού συμπληρώματος. Είναι πλούσια πηγή σε πολύτιμα μέταλλα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, χρώμιο και πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται συχνά για να μειώσει τα συμπτώματα σε διάρροια, κοινό κρυολόγημα, γρίπη, απώλεια της όρεξης, προβλήματα ακμής, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) και σε διαβήτη τύπου 2. Επίσης ενισχύει τη δομή των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Πώς λειτουργεί;

Εξαιτίας της περιεκτικότητας σε χρώμιο, η μαγιά μπύρας χρησιμοποιείται για να μειωθεί η γλυκόζη αίματος (το λεγόμενο σάκχαρο) σε άτομα με διαβήτη. Επιπλέον, φαίνεται να διεγείρει τα εντερικά ένζυμα και να πολεμάει τα βακτήρια που προκαλούν μολύνσεις στο έντερο. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει στη μείωση των συμπτωμάτων της διάρροιας. Επίσης, βελτιώνει την άμυνα του οργανισμού ενάντια σε λοιμώξεις του αναπνευστικού. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη μαγιά μπύρας. Η θεραπευτική δοσολογία ποικίλλει από 300-600 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Συνίσταται να αποφεύγεται η χρήση της από άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά ή φάρμακα για τη νόσο του Parkinson ή τη νόσο Alzheimer, όπως επίσης και από άτομα με ουρικό οξύ. Η λήψη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό είναι ασφαλής με ιατρική παρακολούθηση.

Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.