Βεταΐνη

Η βεταΐνη είναι ένας μεταβολικός συμπαράγοντας σε πολλές αντιδράσεις του σώματος όπως π.χ. η μεθυλίωση. Δρα συνεργιστικά με τη χολίνη, τη βιταμίνη Β12 και τη SAMe. Προστατεύει την καρδιά  και μειώνει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη βεταΐνη.  Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις: Συνίσταται να αποφεύγεται η χρήση της από άτομα με πεπτικό έλκος. Δεν υπάρχουν...
Περισσότερα

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-45%
Now TMG (Trimethylglycine) 1000 mg 100 tabs
Βαθμολογία:
5% of 5
-35%
Lamberts Betaine HCL Pepsin 180 tabs
-10%
Higher Nature TMG Tri-Methyl Glycine 90 caps
-35%
Solgar Betaine Hydrochloride with pepsin 100 tabs

4 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
Η βεταΐνη είναι ένας μεταβολικός συμπαράγοντας σε πολλές αντιδράσεις του σώματος όπως π.χ. η μεθυλίωση. Δρα συνεργιστικά με τη χολίνη, τη βιταμίνη Β12 και τη SAMe. Προστατεύει την καρδιά  και μειώνει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης. Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για τη βεταΐνη. 

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις:

Συνίσταται να αποφεύγεται η χρήση της από άτομα με πεπτικό έλκος. Δεν υπάρχουν μελέτες για ασφαλή χρήση της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό και συνεπώς θα πρέπει να αποφεύγεται.   Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.