Προλίνη

   Η προλίνη ή proline ανήκει στα μη απαραίτητα αμινοξέα και παράγεται στο σώμα από την ορνιθίνη ή το γλουταμικό οξύ. Συμβάλλει σημαντικά στο να ρυθμιστεί η αρτηριακή πίεση και στην επιδιόρθωση των ιστών και των μυών. Αυξάνει την ελαστικότητα στο δέρμα και έχει αντιγηραντική δράση.    Η δράση της ενισχύεται με την βιταμίνη C. Για την προλίνη δεν έχει οριστεί...
Περισσότερα

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar L-Proline 500 mg 100 veg.caps
-50%
Now L-Proline 500 mg 120 Vcaps

2 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

   Η προλίνη ή proline ανήκει στα μη απαραίτητα αμινοξέα και παράγεται στο σώμα από την ορνιθίνη ή το γλουταμικό οξύ. Συμβάλλει σημαντικά στο να ρυθμιστεί η αρτηριακή πίεση και στην επιδιόρθωση των ιστών και των μυών. Αυξάνει την ελαστικότητα στο δέρμα και έχει αντιγηραντική δράση.

   Η δράση της ενισχύεται με την βιταμίνη C. Για την προλίνη δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-1000 mg.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση/αλληλεπιδράσεις :

    Να αποφεύγεται η λήψη της από άτομα με νεφρολογικά νοσήματα. Η συμπληρωματική λήψη της κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό αντενδείκνυται.

   Το vita4you σας ενημερώνει ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή ή την ιατρική συμβουλή/γνωμάτευση και δεν είναι φάρμακα.