Synapse ArthroSoft 60 caps

Ειδική Τιμή 22,41 € Κανονική τιμή 30,80 €

Κερδίζετε: 8,39 €

Εταιρία:

Κωδικός: 34589931

Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

22.41 αγαπημένα

Benefits

Πλήρη διαθεσιμότητα 12.000 κωδικών
Καθημέρινή εξυπηρέτηση από επιστημονικό προσωπικό
100% επιστροφή χρημάτων
Αποστολή στο εξωτερικό
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39€

Η οστεοαρθρίτιδα είναι η πιο κοινή ασθένεια των αρθρώσεων, με φλεγμονή και πόνους στους αντίστοιχους ιστούς, Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

To ArthroSoft® είναι ένας συνδυασμός φυσικών συστατικών που στοχεύει στην αναστολή της εξέλιξης της οστεοαρθρίτιδας, στην αναγέννηση του χόνδρου, καθώς και στον περιορισμό της φλεγμονής και του πρηξίματος. Το ArthroSoft® είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα που αναπτύχθηκε μετά από μακροχρόνια έρευνα έτσι ώστε να αυξάνει την απορρόφηση της χονδροϊτίνης, και της κερκιτίνης την οποία εμπεριέχει για τον περιορισμό της επώδυνης φλεγμονής.

Όπως είναι φυσικό, αν πάσχετε από αρθρίτιδα, επιθυμείτε να γνωρίζετε όλες τις εναλλα­κτικές θερα­πείες Ίσως ήδη γνωρίζετε για τη γλουκοζαμίνη και τη χονδροϊτίνη και είναι πιθανό να τις λαμβάνετε και τώρα. Γνωρίζετε όμως το μηχανισμό δράσης αυτών των συμπληρωμάτων; Σε τι βαθμό απορροφώνται; Ποιο σκεύασμα γλουκοζαμίνης και χονδροϊτίνης σας ταιριάζει καλύτερα; Ή κατά πόσο ένας μοναδικός συνδυασμός φλαβονοειδών μπορεί να επιφέρει καλύτερα αποτελέ­σματα;

Απαντήσεις σε ορισμένες βασικές ερωτήσεις για τη λήψη γλουκοζαμίνης και χονδροϊτίνης για την οστεοαρθρίτιδα

Ε: Πώς εκδηλώνεται η αρθρίτιδα στο σώμα;

Α: Η αρθρίτιδα μπορεί να αναπτυχθεί μετά από τραυματισμό ή λόγω υπερβολικού βάρους, προ­χω­ρημένης ηλικίας ή άλλων άγνωστων παραγόντων. Καταστρέφει το μαλακό χόνδρο μεταξύ των οστών στις αρθρώσεις. Στα άτομα που πάσχουν από οστεοαρθρίτιδα, ο οργανισμός δεν μπορεί να αναπαράγει αρκετό νέο χόνδρο ώστε να αντικαταστήσει εκείνο που καταστρέφεται από την ασθένεια. Αυτό συνεπάγεται φλεγμονή και πόνο.

Ε: Πώς βοηθούν η γλουκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη;

Α: Υπάρχουν ενδειξεις ότι η γλουκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη βοηθούν την ανάπλαση του χόνδρου (άρθρωσης) που καταστράφηκε από την οστεοαρθρίτιδα. Επίσης τα συμπληρώματα γλουκοζαμίνης και χονδροϊτί­νης προφυλάσσουν από περαιτέρω καταστροφή των χόνδρων.

Ε: Υπάρχουν τόσα σκευάσματα γλουκοζαμίνης και χονδροϊτίνης - δεν είναι όλα τα σκευάσματα ίδια;

Α: Οπωσδήποτε, όχι. Κατά την επιλογή ενός συμπληρώματος γλουκοζαμίνης και χονδροϊτίνης θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής: Tα συμπληρώματα γλουκοζαμίνης και χoνδροϊτίνης στοχεύουν στην αναγέννηση του χόνδρου. Ο οργανισμός όμως δυσκολεύεται να απορροφήσει τη χονδροϊτίνη επει­δή το μόριό της είναι αρκετά μεγάλο. Σε πολλές περιπτώσεις απορροφάται, λιγότερο από το 5% της χονδροϊτίνης που περιέχει ένα χάπι. Επίσης, άλλα σκευάσματα γλουκοζαμίνης / χονδροϊτί­νης δεν περιέχουν συστατικά που μειώνουν τη φλεγμονή και το πρήξιμο.

Ε: Σε τι διαφέρει το ArthroSoft® από τα υπόλοιπα συμπληρώματα γλουκο­ζα­μίνης και χονδροϊτίνης;

A: To ArthroSoft® συνδυάζει τη γλουκαζαμίνη και τη χονδροϊτίνη με το φυσικό φλαβονοειδές κερκετίνη και ακατέργαστο πυρηνέλαιο. Έχει αποδειχθεί ότι η κερκετίνη περιορίζει, τη φλεγμονή που συχνά συνοδεύει την οστεοαρθρίτιδα. Το πυρηνέλαιο επιτρέπει στον οργανισμό να απορροφά μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερη χονδροϊτίνη (σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα) βελτιώνοντας την συνολική αποτελεσματικότητα του σκευάσματος.

Ε: Πώς δρα το ArthroSoft®;

A: To ArthroSoft® είναι ένα μοναδικό σκεύασμα το οποίο:

  • Στοχεύει στην αναγέννηση του χόνδρου
  • Περιορίζει τη φλεγμονή και το πρήξιμο των αρθρώσεων
  • Αυξάνει την απορρόφηση των ενεργών συστατικών
  • Παρέχει τα μοναδικά αντιοξειδωτικά οφέλη του πυρηνελαίου.


To ArthroSoft® είναι ένα σκεύασμα που σχεδιάστηκε για να παρέχει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας. Δημιουρ­γήθηκε κάτω από την επίβλεψη μιας διεθνώς αναγνωρι­σμέ­νης Επιστημονικής Επιτροπής, ενώ ένα ανεξάρτητο εργαστήριο μελετών πιστοποίησε την καθα­ρό­τητα των συστατικών και τη σωστή δοσολογία.

Ε: Μπορώ να λαμβάνω το ArthroSoft® ταυτόχρονα με τη θεραπεία που λαμβάνω τώρα;

Α: Ναι, μπορείτε. Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες που να σχετίζονται με την ταυτόχρονη χορήγηση του ArthroSoft® με άλλα φάρμακα για την αρθρίτιδα. Θα πρέπει όμως να ενημερώ­σετε τον ιατρό σας ότι λαμβάνετε το ArthroSoft® ταυτόχρονα με τα φάρμακα που σας έχει συνταγογραφήσει.

Ε: Πώς θα καταλάβω ότι το ArthroSoft® αρχίζει να δρα;

Α: Μέσα σε διάστημα 3 - 4 μηνών το ArthroSoft® θα έχει αρχίσει να περιορίζει το πρήξιμο που προκαλεί η αρθρίτιδα και να αναστέλλει την εξέλιξη της αρθρίτιδας. 

Περιέχει:

  • Glucosamine sulphate 150 mg
  • Chondroitin sulfate 150 mg
  • Quercentin 150 mg

Η συνιστώμενη δοσολογία για το ArthroSoft® είναι: για 4 μήνες, 3 κάψουλες την ημέρα (1 πρωί - 2 βράδυ) μαζί με το φαγητό.

 

Αποστολή

   Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, ενώ εντός Θεσσαλονίκης γίνονται σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier. Η αποστολή των προϊόντων ολοκληρώνεται μέσα 1 με 3 εργάσιμες ημέρεςαναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων.

  

Πληρωμή

   Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1)  Παραλαβή και πληρωμή από την κεντρική μας αποθήκη, χωρίς επιπλέον έξοδα

Διεύθυνση: Κ. Καραμανλή 62 & Α.Βελουχιώτη 33Α  Αγ. Ιωάννης, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη (Τ.Κ. 55135)

Τηλέφωνο :2310 444422

2)  Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο) ή από τα φυσικά καταστήματα των courier – με επιπλέον επιβάρυνση αντικαταβολής 1,90€.

3)  Με κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (σε κάποιο κατάστημα ή μέσω e-banking). Συνεργαζόμενες τράπεζες αποτελούν οι Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Κύπρου

4) Με πιστωτική κάρτα

5) Μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών της Paypal


Kόστος μεταφορικών

  • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 39€ και 4kg αντίστοιχα, το κόστος μεταφορικών είναι 2€.

  • Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 39€ και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 4kg, δεν υπάρχει επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.

  • Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 4kg, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 0.90€ για κάθε επιπλέον κιλό.

   

Επιστροφές

  Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την στιγμή της παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δεν έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους. Η επιστροφή των προϊόντων συνοδεύεται με επιστροφή του αντίστοιχου παραστατικού.

Δεν υπάρχουν συχνές ερωτήσεις ακόμη.

Προτεινόμενα Προϊόντα