Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

3497 views  January 31, 2020

Για αποστολές εντός Ελλάδος:

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλλεί ενημερώνεστε με SMS ή με E-mail για τον αριθμό αποστολής. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν ενδέχεται να καθυστερήσει ή υπάρχει σχετική έλλειψη, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.

Ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα αποσταλλεί η παραγγελία σας είναι:

1 εργάσιμη ημέρα για τις περιοχές : Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Κέρκυρα.
2 εργάσιμες ημέρες για τις περιοχές : Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησο, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο.

Οι αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης γίνονται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και εντός Θεσσαλονίκης με την ACS Courier. Οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν κάνουν παραδόσεις Σάββατο ή Κυριακή.

Για αποστολές στην Κύπρο: 

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων. Για τυπική παράδοση (standard), οι παραγγελίες στέλνονται με πλοίο και ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 3-7 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που η παραγγελία θα αναχωρήσει από εμάς.


Για ταχεία παράδοση (express), οι παραγγελίες στέλνονται αεροπορικώς και ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 3-4 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που η παραγγελία θα αναχωρήσει από εμάς. Οι πτήσεις αναχωρούν κάθε δεύτερη ημέρα. Η συνεργαζόμενη εταιρεία courier είναι η Γενική Ταχυδρομική.

Για αποστολές στο εξωτερικό:

Για παραγγελίες που αφορούν αποστολές στο εξωτερικό εκτός Κύπρου, οι παραδόσεις γίνονται σε συνεργασία με την Hellenic Post Office και των εκάστοτε τοπικών εθνικών ταχυδρομείων.

Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 4-25 εργάσιμες ημέρες.


Did you find it helpful?
   Κάντε μια ερώτηση

Όροι και Προϋποθέσεις

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης και προϋποθέσεων δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην ανώνυμη δημοσίευση των ερωτήσεων που μπορεί να έχετε κάνει, καθώς και των απαντήσεων που λάβατε. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επωφεληθούν και άλλοι χρήστες που ενδεχομένως να έχουν τις ίδιες απορίες με εσάς. Η ταυτότητά σας δεν θα γίνει γνωστή.
I Agree with the Terms