Πώς μπορώ να κάνω παραγγελία;

1235 views  January 31, 2020

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Μέσω του website, αφού βρεθεί το προϊόν που θέλετε, πατήστε το κουμπί «καλάθι» και θα έχετε δύο επιλογές: Α) Να συνεχίσετε την παραγγελία σας βρίσκοντας και προσθέτοντας και τα υπόλοιπα προϊόντα που επιθυμείτε, Β) να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπί "προβολή καλαθιού" και ακολουθώντας την αναλυτική διαδικασία πληρωμής και καθορισμού των στοιχείων παράδοσης.

2) Τηλεφωνικά, καλώντας τον αριθμό 2310 44 44 22, καθημερινά από 08:30πμ – 08:30μμ. και το Σάββατο μεταξύ 09:30πμ – 4.00μμ.

3) Με αποστολή e-mail στο info@vita4you.gr

4) Παραλαβή από τα φαρμακεία μας στην οδό Μιχαλακοπούλου 1 ή Άρη Βελουχιώτη 33Α στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, ωστόσο καλό θα ήταν, αρχικά να βάλετε μια παραγγελία είτε Online είτε καλώντας μας στο 2310 44 44 22.

 

 

Did you find it helpful?
   Κάντε μια ερώτηση

Όροι και Προϋποθέσεις

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης και προϋποθέσεων δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην ανώνυμη δημοσίευση των ερωτήσεων που μπορεί να έχετε κάνει, καθώς και των απαντήσεων που λάβατε. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επωφεληθούν και άλλοι χρήστες που ενδεχομένως να έχουν τις ίδιες απορίες με εσάς. Η ταυτότητά σας δεν θα γίνει γνωστή.
I Agree with the Terms