Μπορώ να παραγγείλω και να παραλάβω από το κατάστημα;

990 views  February 3, 2020

Κατά την ολοκλήρωση της Online παραγγελία σας, υπάρχει η επιλογή "Παραλαβή από το κατάστημα". Επιλέγετε ένα από τα φυσικά μας σημεία, τα οποία βρίσκονται:

  1. Άρη Βελουχιώτη 33Α, Καλαμαριά
  2. Μιαούλη 6 με Μιχαλακοπούλου 1, Νέα Κρήνη
  3. 28ης Οκτωβρίου 148, Σταυρούπολη

Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη (1-3 εργάσιμες ημέρες), έρχεται SMS στο κινητό σας. Μπορείτε να την παραλάβετε εντός 7 ημερών από τη στιγμή που θα λάβετε το σχετικό μήνυμα.

Το καταστήματα είναι ανοιχτά:

  • Δευτέρα - Παρασκευή 8.00π.μ - 9.00μ.μ
  • Σάββατο 9.00π.μ. - 6.00μ.μ. (φαρμακείο Σταυρούπολης) & 8.00π.μ -8.00μ.μ (φαρμακεία Καλαμαριάς & Νέας Κρήνης).

Το κατάστημα, το οποίο συνυπάρχει με φαρμακείο είναι ανοιχτό προς το κοινό και οι τιμές είναι ίδιες με αυτές του e-shop. Ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι δεν είναι πάντα όλα τα προϊόντα ετοιμοπαράδοτα. Γι' αυτό, σας συμβουλεύουμε να έχετε τοποθετήσει πρώτα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή καλώντας μας στο 2310 444422.


Did you find it helpful?
   Κάντε μια ερώτηση

Όροι και Προϋποθέσεις

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης και προϋποθέσεων δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην ανώνυμη δημοσίευση των ερωτήσεων που μπορεί να έχετε κάνει, καθώς και των απαντήσεων που λάβατε. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επωφεληθούν και άλλοι χρήστες που ενδεχομένως να έχουν τις ίδιες απορίες με εσάς. Η ταυτότητά σας δεν θα γίνει γνωστή.
I Agree with the Terms