Μπορώ να επιστρέψω κάποια προϊόντα που έχω παραλάβει;

801 views  January 31, 2020
  • Επιστροφή προϊόντων μπορεί να γίνει δεκτή εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, προσκομίζοντας την απόδειξη, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα δεν έχουν ανοιχτεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. 

  • Απαραίτητη προϋπόθεση πριν από κάποια επιστροφή είναι η επικοινωνία μαζί μας, είτε μέσω e-mail (orders@vita4you.gr), είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310 444422.

Η διεύθυνση, στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Vita4you.gr είναι:

Φαρμακείο Α. Γκατζούλη & ΣΙΑ ΟΕ

Μιχαλακοπούλου 1, 55132

Νέα Κρήνη Καλαμαριάς

  • Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε οι ίδιοι προϊόν που παραλάβατε στο σπίτι από ηλεκτρονική παραγγελία, η επιστροφή πρέπει να γίνει στο κατάστημα που βρίσκεται επί της Μιχαλακοπούλου 1 με Μιαούλη 6, Νέα Κρήνη.

  • Εάν τα προϊόντα αγοράστηκαν ή πληρώθηκαν σε κάποιο από τα φαρμακεία μας, η επιστροφή πρέπει να γίνει στο αντίστοιχο φαρμακείο, με την προσκόμιση της απόδειξης.
  • Παρακαλούμε ελέγξτε τα προϊόντα για την ορθότητά τους πριν τα ανοίξετε. Δεκτά δεν μπορούν να γίνουν προϊόντα ψυγείου, βρεφικά γάλατα και τροφές, ορθοπεδικά και ανατομικά είδη.

  • Στην περίπτωση που η επιστροφή αφορά προϊόντα που δεν επιθυμείτε πια, θα χρεωθείτε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής.


Did you find it helpful?
   Κάντε μια ερώτηση

Όροι και Προϋποθέσεις

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι με την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης και προϋποθέσεων δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην ανώνυμη δημοσίευση των ερωτήσεων που μπορεί να έχετε κάνει, καθώς και των απαντήσεων που λάβατε. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επωφεληθούν και άλλοι χρήστες που ενδεχομένως να έχουν τις ίδιες απορίες με εσάς. Η ταυτότητά σας δεν θα γίνει γνωστή.
I Agree with the Terms