Self Clea Τεστ Κύησης 2 τμχ

Ειδική Τιμή 5,80 € Τιμή καταλόγου 16,57 €
Εταιρία:
Κωδικός: ACO01002
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
Ποσότητα:
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

  • Τεστ εγκυμοσύνης νέας γενιάς
  • Ανιχνεύει την κύηση από την 5η μέρα πιθανής σύλληψης
  • Με ευαισθησία 10mlU/ml
  • Με ακρίβεια 100%
  • Με πιστοποίηση CE0197

Το τεστ εγκυμοσύνης είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος να μάθετε αν είστε έγκυος. Το τεστ ανιχνεύει στον οργανισμό την παρουσία της ορμόνης HCG ( ανθρώπινη χοριονική γοναδοτροπίνη ), η συγκέντρωση της οποίας αυξάνεται κατά τη διάρκεια της κύησης. Η χρήση του είναι απλή και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Κατά τις πρώτες ημέρες της κύησης η συγκέντρωση της ορμόνης HCG στον οργανισμό είναι πολύ χαμηλή και αυξάνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της κύησης. Περίπου την 5η ημέρα μετά τη σύλληψη, η ποσότητα της συγκεκριμένης ορμόνης είναι 10mlU/ml. Το Self Clear είναι το μοναδικό τεστ εγκυμοσύνης σε παγκόσμια κλίμακα που μετράει την ορμόνη HCG από τα 10mlU/ml, ενώ όλα τα υπόλοιπα την ανιχνεύουν, όταν το επίπεδο της έχει φτάσει στα 25mlU/ml. Πρέπει δηλαδή να περάσουν ακόμη 10 περίπου ημέρες ώστε να αυξηθεί η ποσότητα της ορμόνης στον οργανισμό. Το Self Clear είναι ένα επιστημονικό προϊόν κλινικά ελεγμένο και σου δίνει απάντηση σε ένα λεπτό με ακρίβεια 100%.

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως αν έχουν σταθερό κύκλο ή όχι. Η διαφορά του Self Clear από τα άλλα τεστ εγκυμοσύνης είναι ότι χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς την πιθανή σύλληψη, γεγονός απτό και δεδομένο και όχι την καθυστέρηση έλευσης της περιόδου, γεγονός ευμετάβλητο και από διάφορες συνθήκες επηρεαζόμενο.

To προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται στη Γαλλία κατόπιν εγκρίσεως και με τις προδιαγραφές της EUROMED SA.

Οδηγίες Χρήσης

Βήματα:

  1. Αφαιρέστε το καπάκι και τοποθετήστε το στη λαβή
  2. Κρατήστε το τεστ από την καλυμμένη λαβή και με το ρύγχος απορρόφησης προς τα κάτω απ’ ευθείας στη ροή των ούρων για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να υγρανθεί εντελώς.
  3. Μην ουρείτε στα παράθυρα αποτελέσματος και ελέγχου.
  4. Μπορείτε να συλλέξετε ούρα σε ένα καθαρό δοχείο και μετά να βυθίσετε μόνο το ρύγχος απορρόφησης στα ούρα, για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα.

Η εμφάνιση των δυο κόκκινων γραμμών στα παράθυρα αποτελέσματος (Τ) και ελέγχου (C) αποτελεί ένδειξη πιθανής εγκυμοσύνης, ακόμη και αν οι γραμμές έχουν διαφορετική απόχρωση.

Η εμφάνιση μιας κόκκινης γραμμής μόνο στο παράθυρο ελέγχου (C), σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένδειξη.

Μη λαμβάνετε υπόψη το αποτέλεσμα αν δεν εμφανισθεί κόκκινη γραμμή στο παράθυρο ελέγχου (C), ακόμη και αν έχει εμφανισθεί γραμμή στο παράθυρο αποτελέσματος (Τ). Επαναλάβετε την διαδικασία με ένα νέο τεστ. 

Υπάρχει πιθανότητα το τεστ αυτό να δώσει λανθασμένο αποτέλεσμα. Συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας.

Ιδιότητες
  • Έχει ως αφετηρία τη σύλληψη
  • Μετράει την ορμόνη HCG από τα 10mlU/ml
Προφυλάξεις
Αυτή η συσκευή προορίζεται για χρήση κατ' οίκον. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Παρακαλούμε διαβάστε τις εσώκλειστες οδηγίες προσεκτικά πριν από τη χρήση.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις 8