tilefono
Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Εξυπηρέτηση:  2310.444.422
contact us

dwrean-metaforika

Το καλάθι μου
cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Υπάρχουν 0 προϊόντα στο καλάθι

-13%
VRP Extension Vision 60 capsVRP Extension Vision 60 caps

VRP Extension Vision 60 caps

Αξιολόγηση : Αξιολογήστε εσείς, πρώτοι το προϊόν
Εταιρεία : VRP
Κωδικός : VRP2140
Διαθεσιμότητα : 24h.gif
44.66
51.51

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα μάτια και η όραση – η ικανότητα να βλέπουμε καθαρά – επηρεάζονται από την έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, το πέρασμα της ηλικίας, τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και τα υψηλά επιπέδου λιπαρών οξέων και σακχάρων στο αίμα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην εξασθένηση της όρασης.

Ένα στα 7 άτομα ηλικίας άνω των 75 ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Το Extension Vision είναι ένα μίγμα από αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά που προάγουν την φυσιολογική λειτουργία της όρασης. Σύμφωνα με τις έρευνες, η φροντίδα της υγείας των ματιών πριν αρχίσει να επιδεινώνεται είναι πιο αποδοτική. Τα φυτοθρεπτικά συστατικά δεν αποθηκεύονται στο σώμα, ενώ η τακτική λήψη του προϊόντος προσφέρει μέγιστα οφέλη.

 

Ενισχύστε την όρασή σας με το Extension Vision.

Τα προϊόντα της σειράς "Extension", όπως το Extension Vision, της Vitamin Research Products σχεδιάστηκαν ως μια πολλαπλή φόρμουλα βιταμινών και ανόργανων στοιχείων. Σκοπός τους είναι να συμπληρώνουν, και όχι να περιπλέκουν, την καθημερινή σας δίαιτα, προσφέροντας υψηλή και ειδική υποστήριξη όπου ακριβώς την χρειάζεστε.
Τα μάτια περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων. Για τα υγιή μάτια και καθαρή όραση, η υποστήριξη και διατήρηση της κυκλοφορίας είναι ζωτικής σημασίας. Μείωση της όρασης σχετίζεται με την λειτουργική εξασθένιση του ευαίσθητου ιστού των ματιών.

Αποτελεσματικά συστατικά:

 • Ταυρίνη: απαραίτητο αμινοξύ με πλούσια περιεκτικότητα σε θείο, το οποίο αποθηκεύεται επιλεκτικά στην καρδιά, τον εγκέφαλο, και αμφιβληστροειδή. Η ταυρίνη συμμετέχει στην φωτοδεκτική δραστηριότητα του αμφιβληστροειδούς, ενώ τα φυσιολογικά επίπεδα της ταυρίνης συνδέονται με την υγιή όραση.
 • Ν-ακετυλο-κυστεϊνη (N-acetyl cysteine,NAC): αμινοξύ και πρόδρομος της γλουταθειόνης, πολύτιμης αντιοξειδωτικής ουσίας. Η γλουταθειόνη συνθέτεται στο σώμα από 3 αμινοξέα. Η NAC θεωρείται «περιοριστικό» αμινοξύ, δεδομένου ότι χωρίς αυτήν περιορίζεται η σύνθεση της γλουταθειόνης. Η NAC παρέχει πολλά οφέλη, όπως μείωση των ελεύθερων ριζών, προστασία από φλεγμονές, προώθηση της ηπατικής υγείας, και πολλά άλλα.
 • Κερκετίνη (Quercetin): φυσικό φλαβονοειδές με αντιοξειδωτική δράση. Υποστηρίζει την ακεραιότητα των αγγείων του αίματος κα την κυκλοφορία, προάγει την υγιή αναγέννηση των κυττάρων, και προστατεύει από φλεγμονές.
 • Το μύρτιλλο (Bilberry) και οι πυρήνες του σταφυλιού (Grape seeds) είναι πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως φλαβονοειδή και φαινολικές ενώσεις (π.χ. ανθοκυανιδίνες, προανθοκυανιδίνες), τα οποία βοηθούν στην μείωση της οξείδωσης και τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών και υποστηρίζουν την υγεία του κυτταρικού ιστού, βελτιώνοντας την ακεραιότητα (λειτουργία) των κυττάρων και την κυκλοφορία. Επίσης το μύρτιλλο χρησιμοποιείται για την ξεκούραση των ματιών.
  Υπάρχουν ενδείξεις ότι το μύρτιλλο και οι πυρήνες σταφυλιού βελτιώνουν την νυχτερινή όραση. Τυποποιημένο όσο αφορά την αξιοπιστία, το Extension Vision παρέχει τυποποιημένες ανθοκυανιδίνες από μύρτιλλο κατά 25%, και τυποποιημένες προανθοκυανιδίνες από σπόρους σταφυλιού κατά 95%.
 • Ginkgo: είναι γνωστές οι ιδιότητές του σχετικά με την βελτίωση της κυκλοφορίας και την απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών. Τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο (placebo) κλινική μελέτη σε ενήλικες με προβλήματα οπτικών πεδίων αναφέρει σημαντική βελτίωση μέσα σε 8 εβδομάδες μετά την λήψη του συμπληρώματος ginkgo biloba.
  Το ginkgo έχει επίσης αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την όραση και την διάκριση χρωμάτων σε άτομα που υποφέρουν από διαταραχές του σακχάρου στο αίμα (διαβήτης).
 • Καρνοσίνη (carnosine): φυσική μικρομοριακή πρωτεϊνη με μοναδικές ιδιότητες. Προκαταρκτικές ενδείξεις δείχνουν ότι η καρνοσίνη επιβραδύνει την παραγωγή των τελικών προϊόντων προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (AGE). Τα τελικά προϊόντα γλυκοζυλίωσης είναι συσπειρωμένες και οξειδωμένες πρωτεϊνες που σχετίζονται με την γήρανση, και την υποβάθμιση των οργάνων και της όρασης.
  Έχει αποδειχθεί ότι η καρνοσίνη περιορίζει την οξείδωση των λιπών μέσα στις κυτταρικές μεμβράνες, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την διατήρηση της υγείας των ματιών.
 • R-λιποϊκό οξύ (R-lipoic acid): υποστηρίζει την υγιή κυκλοφορία και αποτελεί μοναδικό αντιοξειδωτικό. Μέσα από την ανανέωση των βιταμινών Ε και C και την βελτίωση των επιπέδων της γλουταθειόνης, ενισχύει την δράση άλλων καλά καθιερωμένων αντιοξειδωτικών ουσιών.
  Επιπλέον, διάφορες έρευνες αναφέρουν τα οφέλη του R-λιποϊκού οξέος στα νεύρα και το κυκλοφορικό σε άτομα με προβλήματα ρύθμισης των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα.
 • Η λουτεϊνη (lutein) και η ζεαξανθίνη (zeaxanthin) είναι τα κύρια καρωτινοειδή του φακού του ματιού και της κηλιδώδης περιοχής του αμφιβληστροειδούς. Η ασταξανθίνη (astaxanthin) είναι αντιοξειδωτική ουσία πλούσια σε καρωτινοειδή, και με δομή παρόμοια με την β-καροτίνη.
  Η λουτεϊνη είναι υπεύθυνη για την κίτρινη χρωστική της ωχράς κηλίδας του ματιού. Λήψη συμπληρωμάτων με λουτεϊνη βελτιώνει οπτική πυκνότητα της κηλιδώδους περιοχής. Η λουτεϊνη και η ζεαξανθίνη βοηθούν επίσης στο φιλτράρισμα της υπεριώδους ακτινοβολίας. Επίσης, εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προωθούν την υγεία των ιστών του ματιού.
  Από κλινικές μελέτες σε ανθρώπους προκύπτει ότι τα φυσιολογικά επίπεδα λουτεϊνης και ζεαξανθίνης σχετίζονται με την διατήρηση της υγείας των ματιών σε όλη την διάρκεια της ανθρώπινης ζωής.

 

Συστατικά

Συστατικά Περιεκτικότητα
Ανά κάψουλα
Taurine 500 mg
N-Acetyl Cysteine  125 mg
Quercentin 60 mg
Bilberry extract 60 mg
Grape seed extract 50 mg
Ginkgo biloba leaf extract 30 mg
L-Carnosine 25 mg
R-Lipoic acid 15 mg
Lutein 10 mg
Zeaxanthin 1 mg
Astaxanthin 0.5 mg

 

Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες την ημέρα

ΠΛΗΡΩΜΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών-courier Γενική Ταχυδρομική την ίδια ή την επόμενη μέρα. Το κόστος μεταφοράς είναι 2€. Για αγορές μεγαλύτερες από 39€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα (Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου), με πιστωτική κάρτα (VISA/MASTERCARD), με PayPal ή κατά τη παραλαβή από το κατάστημα (Γεννηματά 54Α, Καλαμαριά) χωρίς επιπλέον έξοδα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η χρέωση είναι 1,90€.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την στιγμή της παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους, με επιστροφή του αντίστοιχου παραστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να καταχωρήσετε σχόλιο σας.
Σύνδεση
Υποστήριξη Vita4you
Αφήστε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.
Είσαι ο/η *
Παρακαλώ γράψε το όνομα σου
Παρακαλώ γράψε το e-mail σου