tilefono
Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Εξυπηρέτηση:  2310.444.422
contact us

dwrean-metaforika

Το καλάθι μου
cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Υπάρχουν 0 προϊόντα στο καλάθι

-5%
Προστασία Οθόνης Anti-UV Filter 17-18 ίντσεςΠροστασία Οθόνης Anti-UV Filter 17-18 ίντσες

Προστασία Οθόνης Anti-UV Filter 26-28 ίντσες

Αξιολόγηση : Αξιολογήστε εσείς, πρώτοι το προϊόν
Εταιρεία : TV Screen Protector
Κωδικός : uv004
Διαθεσιμότητα : 48h.gif
51.72
54.44

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η προστασία οθόνης της τηλεόρασης, ή του υπολογιστή σας, αλλά και των ματιών σας, TvScreenProtection της APcleverstore είναι μία εξαιρετική καινοτομία που όλοι περιμένατε!!!

Η TvScreenProtection της APcleverstore είναι ένα τελείως διάφανο και ελαφρύ  προϊόν, φτιαγμένο με υψηλής τεχνολογίας υλικό "stealth", ώστε να αντέχει  χτυπήματα, καταπονήσεις, αλλά και υγρά, που θα είχαν τυχών στόχο την ευαίσθητη οθόνη, της ακριβής σας τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας! 

Δεν θα αγχώνεστε πλέον αν πλησιάζουν παιδιά με στυλό,  μαρκαδόρους,  λερωμένα χέρια, η ακόμη και τα τόξα τους,  στην ευαίσθητη και ακριβή οθόνη της τηλεόραση σας ή του υπολογιστή σας  γιατί την λύση σας την δίνει η  ανθεκτική  και εύκολη στον καθαρισμό TvScreenProtection της APcleverstore!

Οι ιμάντες στερέωσης τύπου "σκράτς" περιέχονται στην συσκευασία!!!

Η προστασία οθόνης της τηλεόρασης, ή του υπολογιστή σας, αλλά και των ματιών σας, TvScreenProtection της APcleverstore είναι μία εξαιρετική καινοτομία που όλοι περιμένατε!!!

Η TvScreenProtection της APcleverstore είναι ένα τελείως διάφανο και ελαφρύ  προϊόν, φτιαγμένο με υψηλής τεχνολογίας υλικό "stealth", ώστε να αντέχει  χτυπήματα, καταπονήσεις, αλλά και υγρά, που θα είχαν τυχών στόχο την ευαίσθητη οθόνη, της ακριβής σας τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας! 

Δεν θα αγχώνεστε πλέον αν πλησιάζουν παιδιά με στυλό,  μαρκαδόρους,  λερωμένα χέρια, η ακόμη και τα τόξα τους,  στην ευαίσθητη και ακριβή οθόνη της τηλεόραση σας ή του υπολογιστή σας  γιατί την λύση σας την δίνει η  ανθεκτική  και εύκολη στον καθαρισμό TvScreenProtection της APcleverstore!

 Και τα μεγάλα πλεονεκτήματα της TvScreenProtection συνεχίζονται:

Τοποθετώντας σε 1΄λεπτό την διάφανη TvScreenProtection μπροστά από την οθόνη της  τηλεόρασης ή του υπολογιστή σας,  προστατεύουμε  μαζί με την οθόνη, και τα πολύτιμα μάτια σας, αλλά και τα ευαίσθητα μάτια των παιδιών σας, από κάθε ακτινοβολία  οθόνης,  γιατί η TvScreenProtection της APcleverstore,  περιέχει  98% Anti-UVφίλτρο!  Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να έχετε την TvScreenProtection  και με Anti-glare φίλτρο που είναι μία εξαιρετική λύση, για αυτούς που θέλουν να μειώσουν κατά πολύ τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις φωτός  ήλιου (οθόνες κοντά σε παράθυρα) ή δυνατού φωτισμού από λάμπες, σε συνήθεις  γυαλιστερές  οθόνες τηλεόρασης και υπολογιστών!

Η TvScreenProtection της APcleverstore είναι διαθέσιμη, και συμβατή, με τις περισσότερες διαστάσεις των οθονών LCD CRT PLASMA , τηλεοράσεων  και υπολογιστών! 

Οπτικό σύνδρομο υπολογιστών 

Το οπτικό σύνδρομο υπολογιστών (Computer Vision Syndrome-CVS) ταλαιπωρεί όσους βρίσκονται καθηλωμένοι πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του  υπολογιστή τους στο γραφείο, όπως επίσης και άτομα που δηλώνουν εθισμένα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. 
Κύρια συμπτώματα του του οπτικού συνδρόμου των υπολογιστών είναι τα ξηρά και κουρασμένα μάτια, η θολή όραση, ο πονοκέφαλος και ο πόνος στον αυχένα, ενώ μακροπρόθεσμα το σύνδρομο μπορεί να οδηγήσει σε μυοσκελετικά προβλήματα ή σε ενοχλήσεις στην όραση.
Τα στοιχεία της Αμερικανικής Οπτομετρικής Εταιρείας (AOA) είναι αποκαλυπτικά: τουλάχιστον ο ένας στους δύο εργαζόμενους μπροστά σε οθόνη, εκδηλώνει κάποιο πρόβλημα με τα μάτια του. Με το 31% των ατόμων ηλικίας άνω των 18 ετών να αφιερώνουν ήδη τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα μπροστά σε ένα κομπιούτερ, tablet ή smartphone, τα συμπτώματα αυτά πιθανότατα θα καθίστανται ολοένα πιο συχνά, σύμφωνα με την εφημερίδα «NewYork Times».
Αν και το οπτικό σύνδρομο υπολογιστών αρχικά αφορούσε μόνον τους εργαζόμενους γραφείου, η δημοτικότητα των κινητών συσκευών έχει αρχίσει να καταπονεί εξίσου τα μάτια, κατά τον δρα Τζέιμς Ε. Σίντι, διευθυντή του Ιδρύματος Οπτικών Επιδόσεων του Πανεπιστημίου Πασίφικ, στο Όρεγκον.
Κατά τους ειδικούς, τον μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν τα άτομα που περνούν τρεις ώρες την ημέρα και πάνω μπροστά από την οθόνη, καθώς η οπτική κόπωση μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη για γυαλιά οράσεως.

Η εργασία σας απαιτεί να περνάτε ώρες μπροστά από μια οθόνη ενός υπολογιστή... Πονάει το κεφάλι σας συχνά;

Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να εστιάσετε καλά; Τα μάτια σας, δακρύζουν και σας τσούζουν; Έχετε αναρωτηθεί, πόσο και πως η οθόνη επηρεάζει την όραση σας; Τι μπορούμε να κάνουμε για να ανακουφίσουμε τα μάτια μας;

Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα βρείτε απαντήσεις για αυτό που απασχολεί πάρα πολύ κόσμο: “Τι παθαίνουν τα μάτια μας μετά από ώρες μπροστά από ένα κομπιούτερ”

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε σχεδόν καθημερινή βάση σε ένα οφθαλμολογικό ιατρείο, είναι ασθενείς οι οποίοι παραπονιούνται για προβλήματα όρασης μετά από χρήση υπολογιστή.

Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο από 70% των ανθρώπων που εργάζονται με υπολογιστή αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Η οφθαλμική κόπωση που προκαλείται από την χρήση των υπολογιστών περιγράφεται σαν ένα «σύνδρομο» που ονομάζεται computer vision syndrome ή CVS.


Τα συμπτώματα του CVS περιλαμβάνουν: Κεφαλαλγία, Απώλεια της ικανότητας εστίασης, Τσούξιμο, Οφθαλμική κόπωση, Διπλή όραση, Θολή όραση και πόνο στον αυχένα και τους ώμους.

Τι είναι όμως αυτό που προκαλεί αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα;

H κύρια αιτία είναι ότι τα γράμματα στην οθόνη ενός υπολογιστή δεν είναι το ίδιο καθαρά και ευκρινή όπως τα τυπωμένα. Οι χαρακτήρες δημιουργούνται από την ένωση πολλών μικρών κουκίδων που ονομάζονται pixel.

Έτσι λοιπόν αυτά τα γράμματα είναι πιο έντονα στο κέντρο και λίγο πιο ασαφή στα άκρα. Αυτό δημιουργεί μια δυσκολία στα μάτια μας στο να εστιάσουν και να διατηρήσουν αυτή την εστίαση. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεχούς προσπάθειας εστίασης κουράζει τους οφθαλμικούς μύες με συνέπεια τη δημιουργία του CVS.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να περιορίσουμε την εκδήλωση αυτών των συμπτωμάτων;

- Το πρώτο είναι να επισκεφτούμε τον οφθαλμίατρο μας ο οποίος θα μας εξετάσει για να διαπιστώσει τα όποια προβλήματα όρασης έχουμε και να συνταγογραφήσει τα γυαλιά που χρειάζονται.

- Ελαττώστε τα φώτα του χώρου στον οποίο εργάζεστε σε μέτρια ένταση. Τα περισσότερα γραφεία έχουν συνήθως τη διπλάσια ένταση φωτός από αυτή που πρέπει. Ελαττώστε τον εξωτερικό φωτισμό με χρήση κουρτίνας.

- Ελαχιστοποιήστε τις αντανακλάσεις του χώρου και χρησιμοποιήστε οθόνες που δεν είναι γυαλιστερές. Αν φοράτε γυαλιά προτιμείστε να έχουν αντιανακλαστική επίστρωση.

- Αναβαθμίστε την οθόνη του υπολογιστή σας από τις παλιές και μεγάλες CRT σε μία νεότερη επίπεδη TFT LCD. Χρησιμοποιείτε πάντα το μεγαλύτερo βαθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate). Τα συμπτώματα είναι χειρότερα αν ο βαθμός ανανέωσης της οθόνης είναι μικρότερος από 75 Hz.

- Ρυθμίστε το κοντράστ της οθόνης έτσι ώστε να έχετε τη μέγιστη δυνατή αντίθεση μεταξύ γραμμάτων και οθόνης χωρίς όμως να καίτε το λευκό. Το μέγεθος των γραμμάτων που επιλέγετε πρέπει να είναι τρία μεγέθη μεγαλύτερο από το πιο μικρό μέγεθος που μπορείτε να διαβάσετε από την απόσταση που εργάζεστε συνήθως.

- Ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας πιο συχνά. Όταν προσηλώνουμε στην οθόνη ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας έως και πέντε φορές λιγότερο απ’ ότι συνήθως με αποτέλεσμα να στεγνώνουν και να καίνε. Χρησιμοποιείστε τεχνητά δάκρυα αν είναι απαραίτητο. Αποφύγετε ανεμιστήρες ή air condition να σας χτυπάνε στο πρόσωπο.

- Κάντε μικρά διαλείμματα. Κάθε περίπου 20 λεπτά κοιτάξτε σε ένα μακρινό σημείο για περίπου 20 δευτερόλεπτα ή κάντε ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε περίπου μία ώρα.

- Αν εργάζεστε μεταφέροντας έντυπο υλικό στον υπολογιστή, προσπαθήστε να το μεταφέρετε δίπλα στην οθόνη για να ελαχιστοποιήσετε την κίνηση του κεφαλιού. Η οθόνη του υπολογιστή πρέπει να είναι 10-15 μοίρες χαμηλότερα από το ύψος των ματιών σας.

Το κόστος μεταφοράς είναι 2€. Για αγορές μεγαλύτερες από 39€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα (Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου), με πιστωτική κάρτα (VISA/MASTERCARD), με PayPal ή κατά τη παραλαβή από το κατάστημα

ΠΛΗΡΩΜΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών-courier Γενική Ταχυδρομική την ίδια ή την επόμενη μέρα. Το κόστος μεταφοράς είναι 2€. Για αγορές μεγαλύτερες από 39€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα (Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου), με πιστωτική κάρτα (VISA/MASTERCARD), με PayPal ή κατά τη παραλαβή από το κατάστημα (Γεννηματά 54Α, Καλαμαριά) χωρίς επιπλέον έξοδα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η χρέωση είναι 1,90€.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την στιγμή της παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους, με επιστροφή του αντίστοιχου παραστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
Πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να καταχωρήσετε σχόλιο σας.
Σύνδεση
Υποστήριξη Vita4you
Αφήστε το μήνυμα σας και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατό.
Είσαι ο/η *
Παρακαλώ γράψε το όνομα σου
Παρακαλώ γράψε το e-mail σου