Τόνωση - Ενέργεια

Τα μειωμένα επίπεδα ενέργειας, το αυξημένο αίσθημα κόπωσης και η κούραση αποτελούν συχνά συμπτώματα. Ο ανθρωπινός οργανισμός καθημερινά χρειάζεται ενέργεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις. Η ενέργεια αποτελεί μια γενική έννοια, η οποία περιλαμβάνει ένα εύρος βιοχημικών αντιδράσεων στο σώμα που έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της τόνωσης, της διαύγειας, της εκγρήγορσης, της συγκέντρωσης και της αντοχής του οργανισμού. Αντιμετώπιση Διατροφή και τρόπος...
Περισσότερα

253 Προϊόντα

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-43%
Ελοβάρης Φυσικός Βασιλικός Πολτός 20 gr 1+1 Δώρο
Βαθμολογία:
4.65% of 5
-40%
Marcus Rohrer Spirulina 180 tabs + Δώρο 60 tabs
Βαθμολογία:
4% of 5
-20%
Eviol MultiVitamin Energy Plus 30 soft gels
Βαθμολογία:
5% of 5
-21%
Metapharm Synosan Basis-Sedahyp 60 tabs
Βαθμολογία:
5% of 5
-50%
Korres Royal Jelly Vitamins & Minerals 18 eff tabs 1+1 Δώρο
Βαθμολογία:
5% of 5
-50%
Korres Ginseng Vitamins & Minerals 18 eff tabs 1+1 Δώρο
Βαθμολογία:
4.6% of 5
-25%
Βιο-Αγρός Maca σκόνη 100 gr
Βαθμολογία:
5% of 5
-30%
Superfoods Ιπποφαές 50+ 30 softgels
-35%
Menarini Sustenium Plus 22 sachets
Βαθμολογία:
3% of 5
-40%
Health Aid Conergy CoQ-10 30 mg Economy 90 caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-13%
Bio Spirulina Νιγρίτας 334 mg 180 tabs
-35%
Lamberts Co-Enzyme Q10 200 mg 60 caps
-50%
Korres Spirulina Vitamins & Minerals 18 eff tabs 1+1 Δώρο
-25%
Tonotil Plus 10 amp x 10 ml & Δώρο 3 amp
-35%
Lanes Xtra Energy Ginseng CoQ10 20 eff tabs
-40%
Bion 3 Activate 30 tabs

253 Προϊόντα

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Τόνωση - Ενέργεια

Τα μειωμένα επίπεδα ενέργειας, το αυξημένο αίσθημα κόπωσης και η κούραση αποτελούν συχνά συμπτώματα. Ο ανθρωπινός οργανισμός καθημερινά χρειάζεται ενέργεια για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις.

Η ενέργεια αποτελεί μια γενική έννοια, η οποία περιλαμβάνει ένα εύρος βιοχημικών αντιδράσεων στο σώμα που έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της τόνωσης, της διαύγειας, της εκγρήγορσης, της συγκέντρωσης και της αντοχής του οργανισμού.

Αντιμετώπιση

Διατροφή και τρόπος ζωής

Μια ισορροπημένη θερμιδικά διατροφή που καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε ενέργεια, αλλά και διατροφικά συστατικά όπως ο σίδηρος (κόκκινο κρέας, πουλερικά, συκώτι), οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β (τρόφιμα ολικής άλεσης, πατάτες, φασόλια, γαλακτοκομικά, πράσινα φυλλώδη λαχανικά) και το μαγνήσιο (ξηροί καρποί, πατάτες, δημητριακά πρωινού), μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επίσης ο επαρκής ύπνος είναι σημαντικός. 

Συμπληρώματα διατροφής

Συμμετέχουν και υποστηρίζουν τις διαδικασίες παραγωγής ενέργειας των κυττάρων. Βελτιώνουν τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού ενώ παράλληλα προσφέρουν τόνωση, εκγρήγορση και βοηθούν στην αντιμετώπιση της κόπωσης. Κατηγοριοποιούνται με βάση το επίπεδο δράσης τους σε:

  • Σωματική ενέργεια (Σύμπλεγμα Βιταμινών Β, Ταυρίνη, Καρνιτίνη, Siberian Ginseng, Korean Panax Ginseng, ΓκουαρανάΙπποφαές, Μάκα, Καφεΐνη, Σπιρουλίνα)
  • Κυτταρική ενέργεια (CoQ10, Ριβόζη, NADH)
  • Πνευματική εκγρήγορση (Rhodiola, Βασιλικός Πολτός, Mate, Siberian Ginseng, Korean Panax Ginseng, Σύμπλεγμα Βιταμινών Β)