Μαλλιά Γκρίζα

Το γκριζάρισμα των μαλλιών αποτελεί μια φυσιολογική διαδικασία που παρατηρείται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30. Χαρακτηρίζεται από αποχρωματισμό του τριχωτού, γενικά, και κυρίως των μαλλιών. Αίτια Το βασικότερο αίτιο αποχρωματισμού του τριχωτού είναι η μειωμένη λειτουργικότητα, η μείωση του αριθμού των μελλανινοκυττάρων καθώς και η μειωμένη δράση ορισμένων ενζύμων (καταλάση). Επιπλέον του γήρατος, άλλες αιτίες αποχρωματισμού του τριχωτού είναι η κληρονομικότητα,...
Περισσότερα

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-50%
Medichrom Bio Actual Hair Lotion 150 ml
Βαθμολογία:
1% of 5
-45%
Now PABA 500 mg (Para-aminobenzoic Acid) 100 caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-45%
Now NAC 600 mg N-Acetyl Cysteine w/Selenium & Molybdenium 100 caps
-35%
Solgar L-Cysteine 500 mg 30 veg.caps
-45%
Now L-Cysteine 500 mg w/vit B6 & C 100 tabs
-40%
Health Aid L-Cysteine 550 mg 30 tabs
-35%
Lamberts NAC N-Acetyl Cysteine 600 mg 90 caps
Βαθμολογία:
5% of 5
-30%
Nature's Plus PABA 1000 mg Sustained Release 60 tabs
-35%
Solgar PABA 550 mg 100 veg. caps

9 είδη

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Το γκριζάρισμα των μαλλιών αποτελεί μια φυσιολογική διαδικασία που παρατηρείται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30. Χαρακτηρίζεται από αποχρωματισμό του τριχωτού, γενικά, και κυρίως των μαλλιών.

Αίτια

Το βασικότερο αίτιο αποχρωματισμού του τριχωτού είναι η μειωμένη λειτουργικότητα, η μείωση του αριθμού των μελλανινοκυττάρων καθώς και η μειωμένη δράση ορισμένων ενζύμων (καταλάση). Επιπλέον του γήρατος, άλλες αιτίες αποχρωματισμού του τριχωτού είναι η κληρονομικότητα, η λεύκη, το άγχος, η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών κ.α..

Συμπληρώματα διατροφής

  • Βιταμίνες και αμινοξέα (NAC, PABA, L-Cysteine, Β-Complex). Συμβάλλουν στη αύξηση της λειτουργικότητας και αντιοξειδωτική προστασία των μελανινοκυττάρων. Βοηθούν στην αύξηση της παραγωγή μελανίνης, στη μείωση του ρυθμού αποχρωματισμού των μαλλιών καθώς και στην ενδυνάμωση του τριχωτού μέσω της παραγωγής κερατίνης.