Πόνοι - Φλεγμονές

Ο πόνος αποτελεί το αποτέλεσμα παθολογικών καταστάσεων, που συνήθως ενέχουν φλεγμονή. Ως φλεγμονή ορίζεται η τοπική ή συστηματική αντίδραση του οργανισμού σε κάποια βλάβη/πάθηση, όπου κινητοποιούνται μια σειρά βιοχημικών αντιδράσεων και η έκκριση φλεγμονωδών ουσιών, με σκοπό την αποκατάσταση και επιδιόρθωση της εκάστοτε βλάβης. Αντιμετώπιση Συμπληρώματα διατροφήςΑντιφλεγμονώδεις ουσίες (Αρπαγόφυτο, Devil's Claw, Cat's Claw, Turmeric, Black Cherry, Black Currant, Boswelia, Άρνικα). Βότανα με...
Περισσότερα

144 Προϊόντα

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35%
Solgar Celadrin 525 mg  60 softgels
-35%
Solgar Fish Oil Concentrate 1000 mg 60 softgels
-35%
Solgar Omega-3 Double Strength 30 softgels
-35%
Solgar Omega-3 Double Strength 60 softgels
Βαθμολογία:
100%
-35%
Solgar Omega-3 Double Strength 120 softgels
-35%
Solgar Bromelain 500 mg 30 tabs
-35%
Solgar Cat's Claw 1000 mg 30 tabs
-35%
Solgar Devil's Claw 100 veg.caps
-35%
Solgar Cat's Claw Inner Bark Extract 60 veg.caps
-35%
Solgar Standardised Turmeric Root Extract 60 veg caps
Βαθμολογία:
100%
-25%
Minami MorEPA Smart Fats 30 softgels
-25%
Minami PlusEPA Smart Fats 60 softgels
-25%
Minami MorEPA Plus Smart Fats 30 softgels
-25%
Minami Vegan High-DHA Formula plus Astaxanthin 60 softgels
-35%
Life Extension Benfotiamine with Thiamine 100 mg 120 caps
Βαθμολογία:
100%
-35%
Lamberts Pure Fish Oil 1100 mg 120 caps

144 Προϊόντα

ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Ο πόνος αποτελεί το αποτέλεσμα παθολογικών καταστάσεων, που συνήθως ενέχουν φλεγμονή. Ως φλεγμονή ορίζεται η τοπική ή συστηματική αντίδραση του οργανισμού σε κάποια βλάβη/πάθηση, όπου κινητοποιούνται μια σειρά βιοχημικών αντιδράσεων και η έκκριση φλεγμονωδών ουσιών, με σκοπό την αποκατάσταση και επιδιόρθωση της εκάστοτε βλάβης.

Αντιμετώπιση

Συμπληρώματα διατροφής

  • Αντιφλεγμονώδεις ουσίες (Αρπαγόφυτο, Devil's Claw, Cat's Claw, Turmeric, Black Cherry, Black Currant, Boswelia, Άρνικα). Βότανα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αντιοξειδωτική δράση. Χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση της οξείας ή/και χρόνιας φλεγμονής σε περιπτώσεις μυοσκελετικών παθήσεων, ρευματικών πόνων και οστεοπάθειες.
  • Ένζυμα (Σερραπεπτάση, Βρομελαΐνη). Πρωτεολυτικά ένζυμα τα οποία έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη και ινωδολυτική δράση. Μειώνουν τη δημιουργία οιδήματος και χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις αρθρίτιδας και μυοσκελετικών παθήσεων.
  • Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα. Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται τόσο σε περιπτώσεις συστηματικής φλεγμονής καθώς και σε χρόνιες αρθροπάθειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, για τη μείωση του πόνου.
  • Ειδικά συμπληρώματα (MSM, SAMe). Ουσίες που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει τραυματισμός ιστών και συνδέσμων και συμβάλλουν στην ανακούφιση του πόνου, στη μείωση της φλεγμονής και στην κινητικότητα των αρθρώσεων.