Αναπνευστικό Σύστημα

Δε βρέθηκαν προϊόντα

Πληροφορίες - Αναπνευστικό Σύστημα

Το αναπνευστικό αποτελεί ένα σύστημα οργάνων το οποίο είναι υπεύθυνο για την αναπνοή, τη δέσμευση και μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς. Το αναπνευστικό σύστημα χωρίζεται σε ανώτερο και κατώτερο και περιλαμβάνει τη μύτη, τη στοματική κοιλότητα, το φάρυγγα, το λάρυγγα μέχρι τους βρόγχους και τους πνεύμονες.

Αίτια

Οι παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος συνήθως περιλαμβάνουν οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις, όπως είναι το κρυολόγημα, η βρογχίτιδα, η ιγμορίτιδα και η γρίπη, έως και σοβαρότερες και χρόνιες παθήσεις όπως είναι ο χρόνιος βήχας, η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, η αποφρακτική υπνική άπνοια και το άσθμα. Πιο συχνές είναι οι λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος οι οποίες συνήθως οφείλονται σε παθογόνους μικροοργανισμούς.

Διατροφή & Τρόπος Ζωής

O χαλκός, το φολικό οξύ, ο σίδηρος, το σελήνιο, ο ψευδάργυρος και οι βιταμίνες A, B12, B6, C και D συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες