Nature's Bounty Σύμπλεγμα Βιταμινών Β 100 tabs

Ειδική Τιμή 8,97 € Τιμή καταλόγου 14,95 €
Εταιρία:
Κωδικός: NAB8822
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
8.97
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

    Το Σύμπλεγμα Βιταμινών Β της Nature’s Bounty αποτελεί μια εξαιρετική πηγή υδατοδιαλυτών βιταμινών, απαραίτητων καθημερινά όπως η θειαμίνη, η ριβοφλαβίνη, η νιασίνη, οι βιταμίνες Β6 και Β12, που συμβάλλουν στην ενέργεια και στη ζωτικότητα του οργανισμού.

   Πιο συγκεκριμένα, βοηθούν τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας από τον οργανισμό, ενώ παράλληλα μειώνουν το αίσθημα κούρασης και κόπωσης. Επιπλέον, οι βιταμίνες Β είναι σημαντικές για την τόνωση του νευρικού συστήματος και την καλύτερη αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών που λαμβάνονται από τη διατροφή.

 

Συστατικά

Συστατικά Περιεκτικότητα
Ανά ταμπλέτα  
Inositol 125 mg
Choline 125 mg
Pantothenic acid 50 mg
PABA 25 mg
Niacin 12.5 mg
Vitamin B2 7.5 mg
Vitamin B6 5 mg
Vitamin B1 5 mg
Folic acid 200 μg
Biotin 50 μg
Vitamin B12 12.5 μg

 

Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε μία (1) ταμπλέτα ημερησίως κατά προτίμηση με το γεύμα.

Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα, αρώματα, γλυκαντικά, συντηρητικά, πρόσθετη ζάχαρη ή αλάτι, άμυλο, γάλα, λακτόζη, σόγια, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ψάρι, χοιρινό. Kατάλληλο για vegeterians και vegans.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις