Hartmann Molimed Pants Active Σλιπ ελαφριάς ακράτειας

13,61 €
Εταιρία: Hartmann
Κωδικός: 1686610
Διαθεσιμότητα: Προσωρινά μη διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
13.61
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

Για την ελαφριάς μορφής ακράτεια, η HARTMANN παρουσιάζει τα ανανεωμένα σλιπ με ενσωματωμένη σερβιέτα MoliMed® pants active, με κάλυμμα Dry Plus (μη υφασμένο υλικό φλις) σε όλη την επιφάνειά τους για να παραμένει το δέρμα στεγνό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αντιβακτηριδιακή δράση και ουδέτερο pH.
Χάρη στον καινούργιο σχεδιασμό τους, τα σλιπ ελαφριάς ακράτειας MoliMed® pants active παρέχουν νέα επίπεδα ασφάλειας και άνετης εφαρμογής, ενώ το νέο, βελτιωμένο σχήμα «ideal fit» προσφέρει απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και ευκινησίας. Επίσης, η ειδικά επεξεργασμένη σπειροειδής ίνα κυτταρίνης του καλύμματος Dry-plus κατανέμει την υγρασία στο εσωτερικό του υπεραπορροφητικού πυρήνα 3 στρωμάτων, δεσμεύοντας τις δυσάρεστες οσμές με τη μέθοδο Odour Neutralizer.

Διατίθενται στα ακόλουθα μεγέθη:

• Medium, για περιφέρεια γοφών 75 -100 cm, σε συσκευασία 12 τεμαχίων

• Large, για περιφέρεια γοφών 100 -125 cm, σε συσκευασία 10 τεμαχίων.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις