Vitabiotics

Vitabiotics

H Vitabiotics αποτελεί μια καινοτόμο εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή εξειδικευμένων πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής. Αποτελεί μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στο τομέα των συμπληρωμάτων, με αφοσίωση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και κίνητρο την προαγωγή της υγείας. ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρέθηκαν 69 προΐόντα

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Βρέθηκαν 69 προΐόντα

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Πληροφορίες - Vitabiotics

   H Vitabiotics αποτελεί μια καινοτόμο εταιρεία – πρότυπο, με αντικείμενο την παραγωγή εξειδικευμένων πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής. Αποτελεί μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στο τομέα των συμπληρωμάτων, με αφοσίωση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και κίνητρο την προαγωγή της υγείας.

Ιστορία

   Η εταιρεία είναι Βρετανική και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγεία τα τελευταία 35 χρόνια. Η συνεχής ανάπτυξη την κατέστησε ικανή να διακινεί τα προϊόντα της σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως και να αποτελεί την 3η μεγαλύτερη εταιρεία συμπληρωμάτων στη Μ. Βρετανία (IMS, 2006).

   Η εταιρεία εδρεύει στη Μ. Βρετανία ενώ έχει και δύο τοπικές έδρες στην Νέα Υόρκη στην Αμερική και στην Τζακάρτα στην Ασία. Οι σειρές προϊόντων της με τη μεγαλύτερη απήχηση και πώληση είναι οι Pregnacare, Menopace, Osteocare, Perfectil, Wellman και Wellwoman.


Έρευνα

   Η Vitabiotics στοχεύει στην καινοτομία ενώ η κλινική έρευνα αποτελεί το σημείο εξέλιξής της. Τα συμπληρώματα βασίζονται σε καλά σχεδιασμένες μελέτες σύμφωνα με τις ανάγκες του καταναλωτή και σεβόμενα τις φυσικές διαδικασίες του ανθρώπινου οργανισμού.

   Όλα τα προϊόντα της Vitabiotics βασίζονται σε κλινικές μελέτες που έχουν δημοσιεύσει τα αποτελέσματά τους σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των συμπληρωμάτων της.

   Η ομάδα μελέτης της Vitabiotics απαρτίζεται από ειδικούς στη διατροφή, στην κλινική ιατρική και τη βιοχημεία. Η εξειδίκευση συμβάλλει στην συνεχή και καινοτόμο πορεία της εταιρείας. Συνεργαζόμενα Βρετανικά Πανεπιστήμια που υποστηρίζουν τις κλινικές μελέτες των προϊόντων είναι το University of Oxford/Royal Free Hospital, το Glasgow Caledonian University Department of Vision Science, το University of North London καθώς και το London School of Hygiene and Topical medicine.


Ποιότητα και προδιαγραφές

   Όλα τα προϊόντα πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές παραγωγής ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα δράσης και ασφάλειας. Η σύνθεση των προϊόντων είναι προσεκτικά μελετημένη ως προς τη σύνθεση αλλά και ως προς την ποσότητα των βιταμινών και ιχνοστοιχείων που χρησιμοποιούνται, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη συνέργια μεταξύ τους, χωρίς να υπάρχει υπερδοσολογία.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των συμπληρωμάτων της είναι:

  • Ισορροπημένοι συνδυασμοί θρεπτικών συστατικών
  • Σύγχρονες και βελτιωμένες φόρμουλες συστατικών
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα δράσης
  • Κλινικές μελέτες in vitro και όχι σε πειραματόζωα
  • Συμπληρώματα ελεύθερα χρωστικών, γλουτένης, λίπους, αλατιού, ζάχαρης και μαγιάς


   Η Vitabiotics εγγυάται μέγιστη τεχνολογική επιδεξιότητα και πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες GMP (Good manufacturing Practice). Η εταιρεία έχει λάβει πιστοποίηση ΙSO 290002 και ISO 9001-2000 καθώς και έγκριση από το MCA (Medicines Control Agency) για την παραγωγή προϊόντων.


Πολυβιταμινικές φόρμουλες

   Η Vitabiotics, ως πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στο εμπόριο συμπληρώματα διατροφής για την κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών, δημιούργησε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τις εξής καταστάσεις:

Αρθρώσεις

   Η σειρά περιλαμβάνει τα προϊόντα Jointace ειδικά σχεδιασμένα για την υγεία των αρθρώσεων και των μυών. Η ολοκληρωμένη σειρά στοχεύει σε πιο λειτουργικές και ευλύγιστες αρθρώσεις τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν έναν συνδυασμό θρεπτικών συστατικών τα οποία συνεργούν και βοηθούν σε προβλήματα κινητικότητας των αρθρώσεων, όπως μέταλλα, βιταμίνη D, γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, κολλαγόνο, MSM, εκχύλισμα άγριας τριανταφυλλιάς κ.α. Η σειρά ολοκληρώνεται με τα προϊόντα Jointace Patch και Gel τα οποία είναι για εξωτερική χρήση.

Εμμηνόπαυση – Εμμηνόροια

  Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τις γυναίκες και την περίοδο της εμμηνόπαυσης και του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS). Το Menopace αποτελεί συμπλήρωμα το οποίο αντιμετωπίζει φυσικά τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης ενώ το Premence βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του προεμμηνορροϊκού κύκλου καθώς και στη μείωση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS).

Ομορφιά

   Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που προάγει την ομορφιά. Η σειρά περιλαμβάνει το Perfectil Original για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, το Perfectil plus Skin ειδική σύνθεση για την προστασία και τη λάμψη του δέρματος, το Perfectil plus Νails φόρμουλα που ενισχύει την παραγωγή και την υγεία των νυχιών και το Perfectil Plus Hair φόρμουλα που ενισχύει και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Perfectil Platinum το οποίο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και προλαμβάνει την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης.


Ανδρική Υγεία

   Τα προϊόντα της ανδρικής σειράς περιέχουν τη πολυβιταμινική φόρμουλα Wellman, για την διατροφική υποστήριξη του σύγχρονου άνδρα και την παροχή ενέργειας , το Wellman 50+ για την κάλυψη των αναγκών σε θρεπτικά συστατικά για άνδρες άνω των 50 ετών, το Wellman Prostace για την καλή λειτουργία και υποστήριξη του προστάτη καθώς και το Wellman Sport για άνδρες που αθλούνται συστηματικά και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά.

Γυναικεία Υγεία

   Η σειρά περιλαμβάνει το Wellwoman, πολυβιταμίνη ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες, το Wellwoman 50+ για την κάλυψη των αναγκών για μεσήλικες γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση καθώς και το Wellwoman Sport and Fitness, φόρμουλα υποστήριξης γυναικών που αθλούνται και επιθυμούν βέλτιστες αθλητικές επιδόσεις.

Παιδική και Εφηβική Υγεία

   Ολοκληρωμένες πολυβιταμινικές συνθέσεις για παιδιά (4-12 ετών) με το WellKiD και για εφήβους με το WellTeen (13-19 ετών), που υποστηρίζουν υγιή και διατροφική πλήρη ανάπτυξη.


Σύλληψη - Εγκυμοσύνη – Θηλασμός

Η εξειδικευμένη σειρά συμπληρωμάτων αφορά τις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, στην περίοδο της σύλληψης, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στο θηλασμό. Περιλαμβάνει το Pregnacare Conception για τις γυναίκες, τους άνδρες και τα ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν. Το Pregnacare Οriginal είναι ένα ολοκληρώμενο συμπλήρωμα διατροφής για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης καθώς και το Pregnacare breast feeding, ειδικά σχεδιασμένο για την περίοδο του θηλασμού. Η σειρά εμπλουτίστηκε με το Pregnacare Plus ενισχυμένη φόρμουλα με ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και το Pregnacare Max ενισχυμένη φόρμουλα σε βιταμίνες, μέταλλα και λιπαρά οξέα για την περίοδο της εγκυμοσύνης. 

Ανοσοποιητικό

   Το Immunace, αποτελεί μια φόρμουλα που συνδυάζει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την πρόληψη εμφάνισης κρυολογήματος και λοιμώξεων.

Όραση – Μάτια

   Το Visionace και Visionace Plus αποτελούν συμπληρώματα διατροφής ειδικά σχεδιασμένα για τη φροντίδα των ματιών και της όρασης. Η πλήρης φόρμουλα συστατικών συμβάλλει στην υγεία των ματιών και καθυστερεί της φθορά τους.

Πνευματική απόδοση - Εγκέφαλος – Μνήμη

   Η σειρά αφορά το Neurozan ένα μοναδικό συνδυασμό φυτικών συστατικών που ενισχύουν την εγκεφαλική απόδοση, τη διαύγεια και τη μνήμη.

Παραγωγή Αίματος

   Σειρά προϊόντων Feroglobin ενισχύει τις αποθήκες σιδήρου, βοηθά στην απελευθέρωση ενέργειας και στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού. Η σειρά περιέχει συνθέσεις σε μορφή κάψουλας, σιροπιού και αναβράζουσας ταμπλέτας για ευκολία στη χρήση.

Καρδιά – Κυκλοφορικό

   Η σειρά περιλαμβάνει το Cardioace ένα συνδυασμό συστατικών με βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που υποστηρίζει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Το συμπλήρωμα ιχθυελαίων Ultra Cod Liver Oil και το συμπλήρωμα από λάδι κριλ Ultra Krill Oil αποτελούν συμπληρώματα ωμέγα 3 λιπαρών οξέων για την υγεία τόσο της καρδιάς και των αγγείων, όσο και των αρθρώσεων και του εγκεφάλου, γενικότερα.

Αδυνάτισμα

   Η φόρμουλα αδυνατίσματος Dietrim περιέχει 25 και πλέον συστατικά, μεταξύ αυτών και CLA, τα οποία ενισχύουν το μεταβολισμό, περιορίζουν την όρεξη για φαγητό ενώ ευνοούν την απώλεια λίπους και κιλών.

Ενέργεια

   Το Ultra L-Carnitine & ALA αποτελεί φόρμουλα που υποστηρίζει την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα, προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία.

Οστά

   Σειρά προϊόντων για τη υγεία των οστών, με όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η σειρά περιέχει συνθέσεις σε μορφή ταμπλέτας, μασώμενων δισκίων, σιροπιού και αναβράζουσες ταμπλέτες για ευκολία χρήση.

Τριχόπτωση

   Η σειρά Hairfollic (Tricologic) Man και Woman απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν υγιή μαλλιά και μείωση της τριχόπτωσης. Οι φόρμουλες περιέχου συμπλέγματα βιταμινών, αμινοξέων και φυτικών συστατικών τα οποία συμβάλλουν στη μείωση της αλωπεκίας και στην υγεία και πυκνότητα των μαλλιών, γενικότερα.

  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες