Solgar

Solgar

Η Solgar είναι μια εταιρεία ορόσημο στα συμπληρώματα διατροφής. Ιδρύθηκε το 1947 στις ΗΠΑ και προσφέρει στους καταναλωτές μια τεράστια γκάμα καινοτόμων και ποιοτικών φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρέθηκαν 348 προΐόντα

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Βρέθηκαν 348 προΐόντα

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Πληροφορίες - Solgar

Η Solgar είναι μια εταιρεία ορόσημο στα συμπληρώματα διατροφής. Ιδρύθηκε το 1947 στις ΗΠΑ και προσφέρει στους καταναλωτές μια τεράστια γκάμα καινοτόμων και ποιοτικών φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Στη Solgar η επιστήμη της διατροφής και η υψηλή τεχνολογία είναι οι βασικοί άξονες για το σχεδιασμό και τη παραγωγή των προϊόντων της. Για τον λόγο αυτό είναι σε θέση να παρέχει στους καταναλωτές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυτικά εκχυλίσματα και συμπληρώματα διατροφής άριστης ποιότητας.

Η δέσμευση της Solgar για ασυμβίβαστη ποιότητα, η αφοσίωσή της στην επιστήμη της διατροφής και η προσοχή στη λεπτομέρεια που επιδεικνύει από την συλλογή των πρώτων υλών και την παραγωγική διαδικασία, μέχρι τη διανομή και αποστολή των προϊόντων της, έχουν κατατάξει την Solgar ως την εταιρία-ορόσημο που καθορίζει τα πρότυπα και τις διαδικασίες σε έναν άκρως ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο, όπως είναι ο κλάδος των συμπληρωμάτων διατροφής.

Η Solgar είναι γνωστή παγκοσμίως για τα καινοτόμα της προϊόντα τα οποία είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας μας διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν έχει ερευνηθεί διεξοδικά πριν την παραγωγή του. Επίσης η Solgar υποστηρίζει και ενθαρρύνει την έρευνα σε υπάρχοντα και μελλοντικά προϊόντα, μέσω της παροχής χρηματοδότησης και προϊόντων σε υπάρχουσες επιστημονικές μελέτες.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Solgar πληρούν τις υψηλότερες ποιοτικές και τεχνολογικές προδιαγραφές σε σχεδιασμό και λειτουργία. Σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ακολουθούνται πιστά οι Πρακτικές Καλής Παρασκευής (GMPs) πληρούνται πλήρως τα πρότυπα σχετικά με τον εξοπλισμό, τις διαδικασίες, τον ποιοτικό έλεγχο και το περιβάλλον.

 

Solgar μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία

Τα προϊόντα της Solgar διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χρονιές ορόσημα για την εταιρεία:

1947: Η Solgar ιδρύεται και παρουσιάζει την πρώτη φυσική πολυβιταμίνη υψηλής ισχύος με μέταλλα & ιχνοστοιχεία.
1968: Παρουσιάζει την πρώτη σειρά συμπληρωμάτων χωρίς ζάχαρη, αλάτι και άμυλο και προσπαθεί να εξαλείψει όλα τα συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρώματα από τις φόρμουλες των προϊόντων της.
1975: Παρουσιάζει την πολυβιταμίνη VM-75®, την πρώτη πολυβιταμίνη με μέταλλα χηλικής μορφής.
1989: Παρουσιάζει την πολυβιταμίνη VM-2000®, την πρώτη πολυβιταμίνη που περιλαμβάνει αμινοξέα.
1991: Παρουσιάζει την Earth Source, την πρώτη πολυβιταμίνη με συμπυκνωμένες ανεπεξέργαστες τροφές και προβιοτικά.
1993: Εισάγει στην αγορά τα Vegetable Capsules (φυτοκάψουλες), τις πρώτες κάψουλες στον κόσμο, κατάλληλες για χορτοφάγους και vegans.
1995: Η Solgar παρουσιάζει την ιστοσελίδα www.solgar.com, την πρώτη πηγή διατροφικής ενημέρωσης του κλάδου των συμπληρωμάτων διατροφής στο internet.
1995: Παρουσιάζει τα Τιτλοδοτημένα Πλήρους Ισχύος Βότανα (Standardised Full Potency), την πρώτη σειρά φυτικών εκχυλισμάτων με επιστημονικώς αποδεδειγμένες δραστικές ουσίες.
1996: Παρουσιάζει την Omnium, την πρώτη πολυβιταμίνη με σημαντική ποσότητα φυτοστοιχείων.
1997: Γίνεται η πρώτη μεγάλη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής που λανσάρει στην αγορά πιστοποιημένα προϊόντα Kosher.
1999: Γίνεται η πρώτη εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής με πιστοποιητικό χρήσης μη-μεταλλαγμένης σόγιας για όλη την γκάμα των προϊόντων της.
2001: Παρουσιάζει το Advanced Acidophilus Plus, το πρώτο από τη νέα προηγμένη γενιά προβιοτικών της Solgar, τα οποία προστατεύονται από τα γαστρικά οξέα και δεν χρειάζονται ψυγείο για τη συντήρησή τους.
2001: Η Solgar λανσάρει το Skin, Nails & Hair, μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.
2002: Η Solgar δημιουργεί την πρωτοποριακή τεχνολογία της μαλακής κάψουλας φυτικής προέλευσης, της πρώτης μαλακής κάψουλας κατάλληλης για φυτοφάγους και Vegans.
2003: Παρουσιάζει σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, τη σειρά προϊόντων Kangavites.
2006: Η Solgar πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά στην αγορά παρουσιάζοντας τη σειρά Nutri-Nano και γίνεται η πρώτη εταιρία παγκοσμίως η οποία εφάρμοσε πραγματική Νανοτεχνολογία στα συμπληρώματα διατροφής, ενώ βραβεύτηκε και με το 1ο Βραβείο Έρευνας και Ανάπτυξης 2006 Frost and Sullivan.
2008: Παρουσιάζει το βραβευμένο Omega 2:1:1 vegan pouring oil, έναν μοναδικό συνδυασμό με ωμέγα 3-6-9 ουσιώδη λιπαρά οξέα.
2009: Αποτελεί την πρώτη εταιρία που λανσάρει το Hyaluronic Acid, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Κολλαγόνου.
2009: Παρουσιάζει την Μεθυλκοβαλαμίνη, τη δραστική μορφή της βιταμίνης B-12.
2011: Λανσάρει το Beta Glucans Immune Complex, την πρώτη πολυφόρμουλα με βήτα-γλυκάνες και έναν εξαιρετικό συνδυασμό στοιχείων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Κατηγορίες προϊόντων Solgar

Αμινοξέα

Πλήρης σειρά με όλα τα αμινοξέα στην κρυσταλλική και ελεύθερη L μορφή τους, όπως ακριβώς υπάρχουν και στη φύση. Το 5-HTP της Solgar βελτιώνει τη διάθεση και δρα κατά της αϋπνίας.

Αντιοξειδωτικά

Μεγάλη γκάμα από μεμονωμένα αντιοξειδωτικά αλλά και με φόρμουλές αντιοξειδωτικών για τη προστασία του οργανισμού από τη δράση των ελευθέρων ριζών και από το οξειδωτικό στρες. Η Solgar διαθέτει ρεσβερατρόλη, άλφα λιποϊκό οξύ, βήτα καροτίνη και πολλά άλλα.

Βιταμίνες

Λιποδιαλυτές (A, D, E, K) και υδατοδιαλυτές βιταμίνες (B complex, C, φυλλικό οξύ) σε μορφές υψηλής απορρόφησης. Η Solgar διαθέτει βιταμίνη B12 με τη μορφή της μεθυλκοβαλαμίνης, βιταμίνη D3 με τη μορφή της χοληκαλσιφερόλης, και βιταμίνη K2, για υψηλή δραστικότητα και απορρόφηση. Επιπλέον υπάρχει διαθέσιμη μια πλήρη γκάμα σε βιταμίνη C και σε βιταμίνη Ε.

Ειδικά συμπληρώματα

Ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων με δραστικά συστατικά όπως η γλυκοζαμίνη, η χονδροϊτίνη και το MSM για τις αρθρώσεις στο συμπλήρωμα διατροφής Meta-Flex Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM 60, και το Solgar No7, αλλά και το Skin, Hair, Nails για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια, και για τη τριχόπτωση.

Λιποτροπικά βοηθήματα

Προϊόντα που βοηθούν στο αδυνάτισμα και στον έλεγχο και στη διατήρηση του βάρους, αλλά και λιποδιαλύτες όπως το Lipotropic factors, το Tonalin με το πατενταρισμένο CLA και η λεκιθίνη

Μέταλλα και ιχνοστοιχεία

Πλήρης γκάμα μετάλλων και ιχνοστοιχείων (ψευδάργυρος, σίδηρος, χρώμιο, ασβέστιο, πυρίτιο) σε μορφές υψηλής απορρόφησης, όπως για παράδειγμα το χηλικό μαγνήσιο (chelated magnesium). σελήνιο

Λιπαρά οξέα

Περιλαμβάνει ωμέγα 3 λιπαρά οξέα από ιχθυέλαια μοριακής απόσταξης και υψηλής καθαρότητας (Omega-3 Double Strength), ωμέγα 6 λιπαρά, συνδιασμό ωμέγα 3,6,9 λιπαρών οξέων όπως είναι το Wild Alaskan, και μουρουνέλαια.

Παιδικά συμπληρώματα

Η σειρά Kangavites είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Παιδικές βιταμίνες με γεύση πορτοκάλι και tutti frutti.

Πεπτικά βοηθήματα

Πλήρης γκάμα φυσικών προϊόντων με ένζυμα και φυτικά συστατικά, για την αντιμετώπιση της δυσπεψίας, των πεπτικών ενοχλήσεων, της δυσανεξίας στη λακτόζη.

Πολυβιταμίνες

Προηγμένες φόρμουλες υψηλής απορρόφησης που προσφέρουν πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ενηλίκων, με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και υπετροφές. Η VM-2000, η VM-75, η VM-prime, η Earth Source, η Omnium, η Solovite είναι μερικές μόνο από τις πολυβιταμίνες υψηλής ισχύος και αποτελεσματικότητας της Solgar. Μια μεγάλη γκάμα πολυβιταμινών για άνδρες, γυναίκες και ενήλικες 50+

Προβιοτικά

Η προηγμένη σειρά με ωφέλιμα προβιοτικά βακτήρια, υψηλής τεχνολογίας, σταθερότητας και δραστικότητας Advanced Acidophilus Plus, διατηρεί αναλλοίωτη τη σύνθεσή καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων στο ράφι, και χωρίς να απαιτείται συντήρηση στο ψυγείο. Προϊόντα ανθεκτικά στα γαστρικά υγρά, απαλλαγμένα γαλακτοκομικών

Πρωτείνες

Η σειρά Whey to go περιλαμβάνει πρωτεΐνες σε σκόνη υψηλής βιολογικής αξίας, από ορό γάλακτος σε συνδιασμό με γλουταμίνη και αμινοξέα BCAA.

Υπερτροφές – Superfoods

Συμπληρώματα διατροφής που προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, ενέργεια και ευεξία, όπως η μαγιά μπύρας και η σπιρουλίνα.

Φυτικές ίνες

Φυτικά σκευάσματα με ψύλλιο και βρώμη για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας και για την υγεία της καρδιάς και τη μείωση της χοληστερίνης.

Gold specifics

Φόρμουλες με μίγματα βιταμινών, χηλικών μετάλλων, αμινοξέων στην ελεύθερη μορφή τους, φυτοστοιχείων, αντοξειδωτικών και τιτλοδοτημένων βοτάνων

Platinum Edition

Συμπληρώματα διατροφής που παράγονται με τη τεχνολογία Nutri-Nano που προσφέρει έως και 3 φορές μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και ταχύτερη δράση στον οργανισμό

Φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων

100% αγνά, και υψηλής ισχύος και δραστικότητας βότανα όπως ροντιόλα, γαϊδουράγκαθο, βαλεριάνα, κουρκουμάς, σκόρδο, ρεσβερατρόλη, που παράγονται από καλλιέργειες χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.

  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες