Health Sign

   Η Εταιρεία HEALTH SIGN δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων με σκοπό να αναπτύξει και να προσφέρει στο σύγχρονο άνθρωπο προϊόντα για τη φροντίδα,  τη βελτίωση και τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν η συνεχής επιστημονική ενημέρωση, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αναγνώριση της αξίας της πλήρους και ισορροπημένης διατροφής.    Όλα τα...
Περισσότερα

18 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα
-35% Health Sign HS Multivitamin 60 caps
Βαθμολογία:
96%
Health Sign HS Multivitamin 60 caps
-35% Health Sign Super Antioxidant 120 caps
Βαθμολογία:
96%
Health Sign Super Antioxidant 120 caps
-35% Health Sign Magnesium Citrate 150 mg 90 caps
Βαθμολογία:
97%
Health Sign Magnesium Citrate 150 mg 90 caps
-35% Health Sign Alexin 90 caps
Βαθμολογία:
89%
Health Sign Alexin 90 caps
-35% Health Sign D3 2000 IU 120 caps
Βαθμολογία:
80%
Health Sign D3 2000 IU 120 caps
-35% Health Sign L-Glutamine 125 gr
Βαθμολογία:
93%
Health Sign L-Glutamine 125 gr
-35% Health Sign Panhealth 30 tabs
Βαθμολογία:
100%
Health Sign Panhealth 30 tabs
-35% Health Sign Vitamin C Plus 90 caps
Βαθμολογία:
93%
Health Sign Vitamin C Plus 90 caps
-35% Health Sign Free Form Amino Acids 120 caps
Βαθμολογία:
92%
Health Sign Free Form Amino Acids 120 caps
-35% Health Sign B1 Thiamin 100 mg 90 caps
Βαθμολογία:
93%
Health Sign B1 Thiamin 100 mg 90 caps
-35% Health Sign Oregano oil 30 softgels
Βαθμολογία:
90%
Health Sign Oregano oil 30 softgels
-35% Health Sign Arthro-Health 60 caps
Βαθμολογία:
87%
Health Sign Arthro-Health 60 caps
-35% Health Sign Vitamin B6 25 mg 60 caps
Βαθμολογία:
90%
Health Sign Vitamin B6 25 mg 60 caps
-35% Health Sign HS B12 1000 μg Methylcobalamin 30 sublingual tabs
Health Sign HS B12 1000 μg Methylcobalamin 30 sublingual tabs
-35% Health Sign Panhealth 30 caps & Oregano Oil 30 softgels
Βαθμολογία:
100%
Health Sign Panhealth 30 caps & Oregano Oil 30 softgels
-35% Health Sign HS Peppermint Oil 200 mg 30 softgels
Health Sign HS Peppermint Oil 200 mg 30 softgels
-30% Health Sign Magnesium Citrate 90 caps & HS Multivitamin 60 caps & B1 Thiamin 90 caps
Βαθμολογία:
90%
Health Sign Magnesium Citrate 90 caps & HS Multivitamin 60 caps & B1 Thiamin 90 caps
-20% Health Sign Oregano oil 10 softgels
Βαθμολογία:
90%
Health Sign Oregano oil 10 softgels

18 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
ανά σελίδα
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα

Πληροφορίες - Health Sign

   Η Εταιρεία HEALTH SIGN δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων με σκοπό να αναπτύξει και να προσφέρει στο σύγχρονο άνθρωπο προϊόντα για τη φροντίδα,  τη βελτίωση και τη διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν η συνεχής επιστημονική ενημέρωση, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η αναγνώριση της αξίας της πλήρους και ισορροπημένης διατροφής.

   Όλα τα προϊόντα της HEALTH SIGN παράγονται σε Οίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, βάσει των αυστηρότατων πρωτοκόλλων της Ευρωπαϊκής  Ένωσης γνωστών ως GMP (Good Manufacturing Practice).  Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μας, προβαίνουμε σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, από την επιλογή των πρώτων υλών μέχρι και την παραγωγή και φύλαξη των τελικών προϊόντων. Πολιτική της εταιρείας, είναι όλα τα προϊόντα μας να είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ. (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων)

   Το Επιστημονικό τμήμα και οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της HEALTHSIGΝ είναι άρτια καταρτισμένοι και έμπειροι. Έτσι, πετυχαίνουμε να δημιουργούμε ξεχωριστά προϊόντα με φόρμουλες ειδικά μελετημένες τόσο στο συνδυασμό των συστατικών, όσο και στις δοσολογίες, στη δραστικότητα και στην αποτελεσματικότητα του τελικού προϊόντος. Οι εγκεκριμένες δοσολογίες, όπως επίσης και τα συστατικά που περιέχονται, αναγράφονται στην ετικέτα του κάθε σκευάσματος, πιστοποιώντας έτσι την ασφάλεια των προϊόντων μας.

 

Προϊόντα

   Πάντα με γνώμονα ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας, η HEALTH SIGN καλύπτει διατροφικές ανάγκες με την παρασκευή προϊόντων που απευθύνονται σε όλους. Στην εταιρεία μας βρίσκει κανείς τα βασικά συμπληρώματα διατροφής για όλες τις ηλικίες (βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και ένζυμα), αλλά και καινοτόμα προϊόντα βασισμένα στην έρευνα και τη συνεχή προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.
Στον τομέα των βιταμινών/μετάλλων η HEALTH SIGN συνδυάζει αρμονικά τις κύριες βιταμίνες και τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής, δημιουργώντας το σκεύασμα HS Multivitamin. Ταυτόχρονα, έχει σκευάσματα βιταμινών που απευθύνονται σε ανθρώπους με ιδιαίτερες και μεμονωμένες ανάγκες όπως η βιταμίνη B1, η βιταμίνη B3, η βιταμίνη B6 και η βιταμίνη D καθώς και σκευάσματα μετάλλων-ιχνοστοιχείων όπως το μαγνήσιο. Τελευταία, προστέθηκε η βιταμίνη C, το «κλειδί» για επανόρθωση, αναδόμηση και διατήρηση υγιών κυττάρων σε όλο τον οργανισμό.

   Στον τομέα των αμινοξέων, η L-Glutamine και το Free Form Amino Acid απευθύνονται κυρίως σε ανθρώπους που γυμνάζονται καθημερινά και χρειάζονται ενέργεια αλλά και ενίσχυση του οργανισμού για να αναρρώνει ταχύτερα από τους μυϊκούς τραυματισμούς.

   Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που δρουν δεσμεύοντας και εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, µετατρέποντάς τες σε µη τοξικές για τον οργανισμό. Η δράση τους αποτελεί πεδίο μεγάλης έρευνας καθώς υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι προστατεύουν τον οργανισμό από λοιμώξεις ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό, από καρδιακές παθήσεις, από την πρόωρη γήρανση, ακόμα και από την ανάπτυξη καρκίνου. Η αντιοξειδωτική προστασία παρέχεται από πολλά συστήματα του ίδιου του οργανισμού και από πολλές ουσίες που τα ενεργοποιούν. Η HEALTH SIGN προσφέρει το σκεύασμα Super Antioxidant συνδυάζοντας τις πιο σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες στην κατάλληλη δοσολογία και το πρωτοποριακό σκεύασμα HS Alexin που βασίζεται στο λυκοπένιο και τη σουλφοραφάνη, δύο από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν στη φύση. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν συνεχείς βιβλιογραφικές αναφορές για τη δράση των φύλλων και του καρπού της ελιάς. Η ελιά και το ρόδι περιέχουν σημαντικότατες αντιοξειδωτικές ουσίες όπως η η υδροξυτυροσόλη και το ελλαγικό οξύ που αποτελούν τη βάση για το σχηματισμό του νέου προϊόντος HS PANHEALTH με πολλαπλές ευεργετικές για τον οργανισμό δράσεις.

   Η HEALTH SIGN έχει σαν φιλοδοξία να αποτελέσει μια ασφαλή και ποιοτική επιλογή στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Παρακολουθούμε συνεχώς τις επιστημονικές εξελίξεις, αφουγκραζόμαστε τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες και κινούμαστε με προσεκτικά βήματα για να παρέχουμε ασφαλή προϊόντα, άριστης ποιότητας, με επιστημονικά τεκμηριωμένη αξία.