Εταιρία 


    Το Vita4you.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Αύγουστο του 2010 στο φαρμακείο της κας Ριτας  Γκατζούλη  και αποτέλεσε ένα από τα πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων υγείας.

   Τον Ιούνιο του 2013 η ανάγκη για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και αποδοτικότερη οργάνωση του καταστήματος, μας οδήγησαν στη δημιουργία μιας αυτόνομης εταιρείας. Πλέον αποτελούμε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και προϊόντων υγείας, με σκοπό την διάθεση ποιοτικών προϊόντων, σε ανταγωνιστικές τιμές και με άριστη εξυπηρέτηση πελατών. 

  Στοχεύοντας στην προαγωγή της υγείας διαθέτουμε μία διευρυμένη δυναμική ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων (10.000) που περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, βιολογικά τρόφιμα  και προϊόντα υγείας. Προτεραιότητα μας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, τα οποία αποθηκεύουμε και διανέμουμε εφαρμόζοντας αυστηρά τις προβλεπόμενες από τους αρμόδιους φορείς συνθήκες συντήρησης και ασφάλειας.

   Στο κατάστημα εργάζεται εξειδικευμένο προσωπικό από διάφορα επιστημονικά πεδία πρόθυμο να σας ενημερώσει και εξυπηρετήσει σε  οτιδήποτε  χρειάζεστε.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2310 44.44.22

Διεύθυνση: Α. Βελιουχιώτη 33Α  & Κ. Καραμανλή 62 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΚ 55132.