tilefono
Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Εξυπηρέτηση:  2310.444.422
contact us

dwrean-metaforika

Το καλάθι μου
cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.
 x 

Υπάρχουν 0 προϊόντα στο καλάθι

Εταιρείες
Κατασταση

Lamberts

Lamberts

  Η Lamberts είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη και τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή συμπληρωμάτων διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα προϊόντα της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και περιλαμβάνουν βιταμίνες, μέταλλα, βότανα, ιχθυέλαια, φόρμουλες με γλυκοζαμίνη και πολλά άλλα.

  Όλα τα προϊόντα της Lambertsπαράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο πληρώντας τα αυστηρά πρότυπα της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP) και έχοντας εγκριθεί από το Υπουργείο Υγείας του Η.Β. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, κάνοντας τα προϊόντα γνωστά σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι μεγαλύτερες διανομές γίνονται στην Ευρώπη, σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ολλανδία.

 • Τι κάνει τα προϊόντα της Lamberts ξεχωριστά;

Αυστηροί έλεγχοι και προδιαγραφές

  Οι ειδικοί της Lamberts έχουν μία πολύ βασική αρχή σχετικά με τα προϊόντα τους: κάθε συστατικό σε ένα προϊόν είναι τόσο σημαντικό όσο και το ίδιο το τελικό προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι διεξάγουν πολλές και εξονυχιστικές επιστημονικές δοκιμές και μελέτες, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν τους πληροί στο έπακρο τις προδιαγραφές που αναγράφονται στην ετικέτα του.

  Αρχικά, οι πρώτες ύλες ελέγχονται για την ποιότητα, την καθαρότητα και τη δραστικότητα. Έπειτα, γίνονται δοκιμές και μελέτες σε δείγματα του κάθε προϊόντος, τόσο κατά τη διάρκεια της παραγωγής και ανάπτυξης του, όσο και στο τελικό προϊόν.

  Αυτή η προσήλωση στις συνεχείς δοκιμές και την υψηλή ποιότητα, είναι και ο κύριος λόγος που η Lamberts θεωρείται μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στον κόσμο.

Στη Lamberts η δοσολογία είναι το παν!

  Η υψηλή ποιότητα στα συμπληρώματα διατροφής εξασφαλίζεται με τη σωστή δοσολογία των θρεπτικών συστατικών και των βοτάνων. Και αυτό γιατί η σωστή δοσολογία και ο συνδυασμός των συστατικών είναι αυτά που κάνουν ένα προϊόν αποτελεσματικό ή όχι. Στην Lamberts δίνεται μεγάλη έμφαση σε αυτό και συνεπώς παράγονται μόνο προϊόντα με τη σωστή δοσολογία και δραστικότητα, ακολουθώντας τις επιστημονικές εξελίξεις. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ειδικών αλλά και του κοινού.

Πλήρεις διατροφικές ετικέτες

  Μια ακόμη βασική αρχή της Lamberts είναι η λεπτομερής καταγραφή των συστατικών στη διατροφική ετικέτα των σκευασμάτων της. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή απόδοση των όρων για όλα τα συστατικά, ενώ δεν διατάζουν να καταγράψουν όλα όσα χρησιμοποιούνται. Έτσι, κάθε διατροφική ετικέτα στην Lamberts είναι μια ειλικρινής απεικόνιση των όσων περιέχονται στο προϊόν.

  Όλα τα συμπληρώματα διατροφής, είτε σε μορφή δισκίων είτε σε κάψουλες, περιέχουν δραστικά συστατικά σε συνδυασμό με μερικά αδρανή. Είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να παραχθούν συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη χρήση ορισμένων αδρανών συστατικών. Όσα προϊόντα δεν τα αναγράφουν σημαίνει ή ότι είναι ανεπαρκώς κατασκευασμένα ή ότι η διατροφική ετικέτα είναι ελλιπής.

Συμπληρώματα Διατροφής από την Lamberts!

  Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι μια ισορροπημένη διατροφή είναι αυτό που ο οργανισμός μας χρειάζεται, οι περισσότεροι αδυνατούμε να το κάνουμε πράξη, είτε γιατί δεν ξέρουμε πώς, είτε γιατί ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας απομακρύνει από τα πρότυπα της υγιεινής διατροφής. Μπορεί πλέον να είναι εύκολο να βρούμε τις θερμίδες που χρειαζόμαστε για ενέργεια, όμως είναι πραγματικά δύσκολο να εξασφαλίσουμε τα θρεπτικά συστατικά που έχουμε ανάγκη. Με άλλα λόγια, ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πρόσβαση σε πληθώρα τροφών με πολλές θερμίδες, αλλά χαμηλής θρεπτικής αξίας.

  Για το λόγο αυτό, η Lamberts είναι από τις πρώτες εταιρείες που οραματίστηκαν την παραγωγή διατροφικών συμπληρωμάτων, τα οποία περιλαμβάνουν πολύτιμα και απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για τον οργανισμό μας. Οι μεγαλύτερες κατηγορίες είναι:

Βιταμίνες και Μέταλλα

  Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι ουσίες που κατά κύριο λόγω δεν παράγονται στο σώμα, αλλά τις προσλαμβάνουμε μέσω της διατροφής. Είναι απαραίτητα στοιχεία για τις διάφορες βιοχημικές λειτουργίες του οργανισμού και η έλλειψή τους μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό στην Lamberts θα βρείτε ποικιλία από μεμονωμένα μέταλλα και βιταμίνες, ανάλογα με τις ελλείψεις του οργανισμού, αλλά και πλήρεις φόρμουλες που καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

  Οι πολυβιταμίνες της Lamberts Α-Ζ και All in one είναι από τις καλύτερες και πληρέστερες επιλογές με τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την καλή υγεία του σώματος και του οργανισμού μας. Επιπλέον, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα υπάρχουν εξειδικευμένες φόρμουλες:

 • για παιδιά π.χ. Multi-guard for kids
 • για εφήβους
 • για ενήλικες – άντρες και γυναίκες – όπως είναι το Multi-Guard
 • για ηλικίες άνω των 50 π.χ. MultiMax

  Ακόμη, υπάρχουν ειδικά σκευάσματα για διάφορες καταστάσεις, όπως εγκυμοσύνη, γονιμότητα, τριχόπτωση κ.ά.

 

Βότανα

  Τα βότανα αποτελούν έναν πολύ φυσικό τρόπο να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα υγείας. Η Lamberts δείχνοντας εμπιστοσύνη στη δύναμη της φύσης, έχει καταφέρει να φτιάξει μια αξιόλογη σειρά σκευασμάτων από εκχύλισμα βοτάνων, μερικά εκ των οποίων είναι:

 • Turmeric, δηλαδή κουρκουμάς, ο οποίος είναι από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά και  αντιφλεγμονώδη βότανα
 • Ginseng, το ιδανικότερο ίσως για βελτίωση της ενέργειας.
 • Ginkgo biloba, για καλύτερη μνήμη
 • Saw palmetto, για την υγεία του προστάτη
 • Rhodiolarosea, για μείωση του stress
 • Green Tea, ένα από τα καλύτερα αντιοξειδωτικά που βοηθάει και στο αδυνάτισμα
 • Milk thistle, το γνωστό σε εμάς γαϊδουράγκαθο που βοηθάει στην αποτοξίνωση του συκωτιού και κατ’ επέκταση του οργανισμού.

Ιχθυέλαια

  Τα ιχθυέλαια είναι πλούσια σε ω3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες Ε, και Α. Αποτελούν σημαντικό βοήθημα για όσους έχουν πρόβλημα με την χοληστερίνη, αθηροσκλήρωση ή καρδιαγγειακά νοσήματα. Μειώνουν επίσης σημαντικά τις φλεγμονές, γι’ αυτό και βοηθούν σε παθήσεις όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα, ψωρίαση κ.ά. Τέλος, συντελούν σημαντικά στη βελτίωση των λειτουργιών του εγκεφάλου και για τον λόγο αυτό αποτελούν εξαιρετικό βοήθημα για παιδιά και μαθητές.

Για αρθρώσεις

  Η Lamberts έρχεται να κάνει και εδώ τη διαφορά με αποτελεσματικά προϊόντα που έχουν ήδη κερδίσει το κοινό. Ανάμεσά τους το Glucosamine complete και το Glucosamine & Chondroitin complex, τα οποία περιέχουν γλουκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και βότανα, όλα απαραίτητα για υγιείς αρθρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η γλουκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη ενισχύουν τον χόνδρο και κάνουν πιο ελαστικούς τους τένοντες. Διευκολύνεται έτσι η κινητικότητα και μειώνεται ο πόνος στις αρθρώσεις.

  Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία είναι το MSM, το Glucosamine Sulphate, το Glucosamine QCV, ενώ δεν λείπει και η φόρμουλα Osteoguard, καθώς και η πολύτιμη βιταμίνη D3.

Για αθλητές

   Η Lamberts είναι από τις πιο έντονες παρουσίες στο χώρο της αθλητικής διατροφής με μεγάλη ποικιλία συμπληρωμάτων, όπως αμινοξέα, energy drinks, gel, μπάρες, σκόνες πρωτεΐνης και πολλά εξειδικευμένα σκευάσματα για αντοχή, ενέργεια, αποκατάσταση, όγκο κ.ά. Ξεχωρίζουν οι σειρές All in one, Whey Protein, Multi Source Protein.

  Αποτελεί λοιπόν η Lamberts έναν από τους μεγαλύτερους κολοσσούς στον τομέα των διατροφικών συμπληρωμάτων τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. Φροντίζοντας συνεχώς για την καλύτερη ποιότητα και ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου έρχεται να μας πείσει ότι μπορούμε να την εμπιστευτούμε!

Αποτελέσματα 1 - 30 από 208
-30%

Lamberts 5-HTP 100 mg 60 tabs

Επιδρά την όρεξη, τη διάθεση και τον ύπνο

27,55 €
39,35 €
-30%

Lamberts A to Z Multi Vitamin 20 eff tabs

Αναβράζουσα πολυβιταμίνη με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία

7,08 €
10,11 €
-30%

Lamberts A to Z Multi Vitamins 30 tabs

Ενισχυμένο πολυβιταμινούχο με αντιοξειδωτικές βιταμίνες και μέταλλα

6,78 €
9,68 €
-30%

Lamberts A to Z Multi Vitamins 60 tabs

Ενισχυμένη πολυβιταμίνη με αντιοξειδωτικές βιταμίνες

11,54 €
16,49 €
-30%

Lamberts Acetyl-L-Carnitine 500 mg 60 caps

Αντιοξειδωτικό αμινοξύ που αυξάνει τη παραγωγή ενέργειας

38,31 €
54,73 €
-30%

Lamberts Acidophilus Extra 10 (Milk Free) 30 caps

Προβιοτικά για γαστρεντερική υγεία

20,20 €
28,85 €
-30%

Lamberts Acidophilus Extra 10 (Milk Free) 60 caps

Περιέχει 10 δισεκατομμύρια γαλακτοβακίλους

33,25 €
47,50 €
-30%

Lamberts Acidophilus Extra 4 (Milk Free) 30 caps

Περιέχει 4 δισεκατομμύρια γαλακτοβακίλους

15,47 €
22,10 €
-30%

Lamberts Acidophilus Extra 4 (Milk Free) 60 caps

Περιέχει 4 δισεκατομμύρια γαλακτοβακίλους

24,84 €
35,48 €
-30%

Lamberts All In One chocolate 1450 gr

Βοηθάει στην αύξηση της αντοχής και στην αποκατάσταση των μυών

59,71 €
85,30 €
-30%

Lamberts All In One strawberry 1450 gr

Βοηθάει στην αύξηση της αντοχής και στην αποκατάσταση των μυών

59,71 €
85,30 €
-30%

Lamberts Aloe Vera 10000 mg 90 tabs

Πεπτική υγεία με αλόη βέρα

13,79 €
19,70 €
-30%

Lamberts Alpha Lipoic Acid 300 mg 90 tabs

Παραγωγή ενέργειας, διαβήτης προστασία από βαρέα μέταλλα

21,33 €
30,47 €
-30%

Lamberts Antioxidant Complex 60 tabs

Ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα πλούσια σε πολυφαινόλες

28,71 €
41,01 €
-30%

Lamberts B12 100 mcg 100 tabs

Αναιμία και νευρική υγεία

7,97 €
11,38 €
-30%

Lamberts B12 1000 mcg 60 tabs

Για άτομα με μεγαλοβλαστική αναιμία

14,44 €
20,63 €
-30%

Lamberts B2 (Riboflavin) 50 mg 100 caps

Αιμοποιητικό και μεταβολισμός μακροθρεπτικών συστατικών

12,54 €
17,91 €
-30%

Lamberts BCAA Branch Chain Amino Acids 180 caps

Λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη

30,59 €
43,70 €
-30%

Lamberts Beta Glucan Complex 60 tabs

Βήτα γλυκάνες, βιταμίνες και μέταλλα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

27,90 €
39,85 €
-30%

Lamberts Betaine HCL Pepsin 180 tabs

Βεταίνη για την αποκατάσταση της μειωμένης οξύτητας του στομάχου

18,51 €
26,44 €
-30%

Lamberts Betasec Antioxidant 60 tabs

Φόρμουλα με σελήνιο και μίγμα αντιοξειδωτικών

20,69 €
29,55 €
-30%

Lamberts Biotin 500 mcg 90 caps

Απαραίτητο συνένζυμο του μεταβολισμού, υγεία μαλλιών, νυχιών και επιδερμίδας

14,07 €
20,10 €
-30%

Lamberts Bromelain 400 mg 1000 GDU 60 caps

Βοηθάει στη πέψη των λιπαρών και στα γεύματα πολλών θερμίδων

27,24 €
38,91 €
-30%

Lamberts CalAsorb Calcium 800 mg 60 tabs

Eπιβράδυνση της απώλειας της οστικής μάζας

11,14 €
15,91 €
-30%

Lamberts Calcium Pantothenate (B5) Time Release 500 mg 60 tabs

Iδανικό για άτομα με έντονες ενεργειακές απαιτήσεις

13,79 €
19,70 €
-30%

Lamberts Candaway 60 caps

Διατήρηση μίας υγιούς ισορροπίας στο πεπτικό σύστημα, αντιμυκητογόνος φόρμουλα

28,13 €
40,18 €
-30%

Lamberts Cherry Concentrate Toetal 500 ml

Συμπυκνωμένο βύσσινο με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες

24,02 €
34,31 €
-30%

Lamberts Chewable Calcium 400 mg 60 tabs

Ασβέστιο με βιταμίνη D & φρουκτοολιγοσακχαρίτες

9,55 €
13,64 €
-30%

Lamberts Chromium Complex 60 tabs

Χρώμιο για γλυκαιμικό έλεγχο και αντίσταση στην ινσουλίνη

20,76 €
29,66 €
-30%

Lamberts Cinnamon 2500 mg 60 tabs

Βελτιώνει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα

20,50 €
29,28 €
Αποτελέσματα 1 - 30 από 208