Κάντε την ερώτησή σας

  Ρωτήστε τους ειδικούς

  ∆είτε τις απαντήσεις, σε παλαιότερες ερωτήσεις και στείλτε μας την ερώτησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!

  Αποτελέσματα 1 έως 10 από 223

  Προϊόντα ανά σελίδα ανά σελίδα
  Το χλωριούχο μαγνήσιο πόσο καιρό μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει; Μειώνει το ζάχαρο; Έχει αντενδείξεις; Μαγνήσιο Διαβήτης Mar 16, 2018
  Απάντηση
  Το χλωριούχο μαγνήσιο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μακροχρόνια σε περιεκτικότητα μέχρι 100 mg ημερησίως. Σε αυτή τη δοσολογία δεν θα επηρεάσει το ζάχαρο, εφόσον υπάρχει ρύθμιση μέσω της φαρμακευτικής αγωγής και της διατροφής. Δεν θα πρέπει να κάνετε χρήση του χλωριούχου μαγνησίου σε περιπτώσεις νεφρικής νόσου/ανεπάρκειας, καρδιαγγειακής νόσου, υπέρτασης, υπερνατριαιμίας, υπερκαλιαιμίας ή οιδήματος άκρων λόγω διαταραχής στην ισορροπία των υγρών του σώματος.
  Είναι το Cordyseps κατάλληλο για παιδιά; Είναι αθλητής. Cordyseps Παιδιά Mar 14, 2018
  Απάντηση
  To Cordyseps δεν έχει χορηγηθεί σε παιδιά και δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια της χρήσης του σε μη ενήλικες. Αποφύγετε τη χορήγηση σε παιδιά/εφήβους. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ενισχυμένη πολυβιταμίνη για παιδιά/εφήβους με υπερτροφές.
  Σε τι χρησιμεύει το σελήνιο σε συνδιασμό με τις βιταμίνες E και Α; Σελήνιο Mar 14, 2018
  Απάντηση
  Το σελήνιο σε συνδιασμό με τις βιταμίνες Α, C και Ε προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία κατά των ελευθέρων ριζών και δρά κατά του οξειδωτικού στρες των κυττάρων. Επιπλέον ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στην υγεία του δέρματος και είναι επιβοηθητικό σε περιπτώσεις υποθυροειδισμού.
  Ποια κρέμα βοηθά την θαμπή επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση; Αντιγήρανση Εμμηνόπαυση Mar 09, 2018
  Απάντηση
  Οι σειρές καλλυντικών Korres Λευκή Πεύκη, Vichy Neovadiol και Lierac Arkeskin είναι ειδικά σχεδιασμένες για την αντιγήρανση του προσώπου της ώριμης ή και θαμπής επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση.
  Ο πράσινος καφές επηρεάζει τον θηλασμό; Πράσινος Καφές Θηλασμός Mar 07, 2018
  Απάντηση
  Δεν πρέπει να λαμβάνετε συμπληρώματα διατροφής με πράσινο καφέ κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Περιέχει καφείνη και ένα συστατικό που λέγεται χλωρογενικό οξύ, τα οποία μπορούν να περάσουν στο μητρικό γάλα και κατ' επέκταση στο βρέφος.
  Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα άλατα Epsom στο 3 ετών παιδί μου; Άλατα Epsom Παιδιά Mar 05, 2018
  Απάντηση
  Τα άλατα Epsom δεν είναι κατάλληλα για χρήση από παιδιά ούτε για λήψη από του στόματος ούτε και σαν άλατα μπάνιου. Η κατάποσή τους μπορεί να έχει σημαντική καθαρτική δράση και θα πρέπει να αποφεύγεται από τα νήπια και τα παιδιά.
  Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι αποτελεσματικό από μόνο του στον διαβήτη ή θα πρέπει να συνδιάζεται και με κανέλα; Άλφα Λιποϊκό Οξύ Διαβήτης Mar 05, 2018
  Απάντηση
  Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά που μπορεί να προκαλέσουν οι υψηλές τιμές γλυκόζης στους ιστούς και ειδικότερα στα νεύρα (γλυκοζυλίωση), και παράλληλα βελτιώνει την ευαισθησία της ινσουλίνης. Είναι αποτελεσματικό με ή χωρίς συνδιασμό με κανέλα και παράλληλα με μια διατροφή για την ισορροπία των επιπέδων γλυκόζης. Η κανέλα βελτιώνει επίσης την ευαισθησία της ινσουλίνης και μπορεί να συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης παράλληλα πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή. Το άλφα λιποϊκό οξύ και η κανέλα μπορούν να ληφθούν παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή για το διαβήτη.
  Τι μπορεί να βοηθήσει στις εμβοές; Έχω ακούσει για το gingko biloba, έχει παρενέργειες; Εμβοές Feb 26, 2018
  Απάντηση
  Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι μπορεί να βοηθάει στις ήπιες εμβοές όμως δεν είναι αποδεδειγμένο με ισχυρισμό υγείας. Μπορεί να αλληλεπιδράσει με φάρμακα όπως τα αντιπηκτικά, του νευρικού συστήματος, του καρδιαγγειακού συστήματος (για υπέρταση, αρρυθμίες κλπ), για το διαβήτη. Πρέπει να αποφεύγεται η χρήση του από άτομα με υπέρταση, χρόνιες ημικρανίες, ηπατικές νόσους, διαβήτη. Για τις εμβοές είναι επιβοηθητική η φωσφατιδυλσερίνη/χολίνη.
  Μπορώ να συνδυάσω κάποια συμπληρώματα ώστε να παράλληλα με γυμναστική να χάσω 15 κιλά ως το καλοκαίρι. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω liporedux μαζί με xls και το water out για το πρήξιμο. Αδυνάτισμα Συμπληρώματα Feb 21, 2018
  Απάντηση
  Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε παράλληλα για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μαζί με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Το water out προτείνεται να χρησιμοποιείται στην αρχή της προσπάθειας αδυνατίσματος για 2 εβδομάδες και στη συνέχεια για 1 εβδομάδα κάθε μήνα ώστε να μειώνεται η κατακράτηση υγρών (δοσολογία 2 κάψουλες το πρωί με κατανάλωση άφθονων υγρών). Το XLS Medical είναι ένας φυσικός δεσμευτής λίπους που θα σας βοηθήσει να μειώσετε τη πρόσληψη λίπους μέσω της διατροφής σας. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 2 δισκία μετά τα γεύματα. To Liporedux αυξάνει το μεταβολισμό και τις καύσεις και σε συνδιασμό με τη γυμναστική μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη μείωση του σωματικού λίπους (Δοσολογία 1 κάψουλα μετά το πρωϊνό και 1 κάψουλα μετά το μεσημεριανό). Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή για την υπέρταση, τη καρδιά ή το διαβήτη για τη λήψη του water out και του liporedux θα πρέπει να προηγηθεί η σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.
  Η Ashwagandha θα με βοηθήσει με τις αϋπνίες; Ashwagandha Αϋπνία Feb 21, 2018
  Απάντηση
  Το βότανο ashwagandha βοηθά ιδιαίτερα στη διαχείριση των συμπτωμάτων του στρες. Εάν η αϋπνία είναι αποτέλεσμα άγχους μπορείτε να κάνετε ένα συνδιασμό με ashwagandha και ενός συμπληρώματος για την διευκόλυνση της έλευσης του ύπνου που θα συνδιάζει 5-HTP, μελατονίνη, βαλεριάνα ή χαμομήλι ή μελισσόχορτο. Σε περίπτωση που λαμβάνετε ήδη φάρμακα για την αϋπνία ή για το νευρικό σύστημα ή έχετε κάποιο αυτοάνοσο νόσημα θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη λήψη.