Queen Bee

Queen Bee

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

32 48 96
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Φίλτρα αναζήτησης

Πληροφορίες - Queen Bee

H Apivita Queen Bee είναι μία σειρά ολιστικής αντιγήρανσης, εμπλουτισμένη με ελληνικό βασιλικό πολτό, ενθυλακωμένο σε λιποσώματα.

Τα θρεπτικά συστατικά του βασιλικού πολτού (αμινοξέα, βιταμίνες, σάκχαρα και λιπαρά οξέα) μεταφέρονται στα βαθύτερα στρώματα της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της Apivita Queen Bee αποτελούνται από καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς, βιολογικής καλλιέργειας, από το Νυμφαίο Φλώρινας. Οι καρποί της αγριοτριανταφυλλιάς (πηγή βιταμίνης C, μαλικού οξέος, ανθοκυανινών, φλαβονοειδών και σακχάρων) έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και ενυδατική δράση.

Ακόμη, η σειρά περιέχει πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, το οποίο καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η Apivita, το 2013, κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης Κατά της Πρόωρης Γήρανσης (Αρ. Πατέντας 1007520).

Δεν περιέχονται χημικά συστατικά, ενώ αντί της σιλικόνης χρησιμοποιούνται φυσικής προέλευσης εστέρες και φυτικά έλαια, για φροντίδα της επιδερμίδας και καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες