Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Θυμάρι 5 ml

Ειδική Τιμή 9,68 € Τιμή καταλόγου 17,60 €
Εταιρία:
Κωδικός: API6813
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
Ποσότητα:
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

  • Αιθέριο Έλαιο Θυμάρι
  • 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο
  • Τονώνει το τριχωτό της κεφαλής

Το Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Θυμάρι είναι γνωστό αντισηπτικό και θεραπευτικό του αναπνευστικού συστήματος.

Όσον αφορά την ομορφιά, είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και ακμή. Στα μαλλιά καταπολεμά την πιτυρίδα, την τριχόπτωση και την λιπαρότητα

Βοηθάει στην αντιμετώπιση των μολύνσεων του αναπνευστικού. Ιδανικό για τον πονόλαιμο και το βήχα.

Συμβάλλει στο πνεύμα και στο νου, καθώς τονώνει και δρα κατά της κατάθλιψης. Δυναμώνει το νευρικό σύστημα και ενισχύει τη μνήμη και τη συγκέντρωση.

Συνδυάζεται με: κέδρο, γεράνι, αγριοκυπάρισσο, λεβάντα, βασιλικός, μέντα, λεμόνι, γκρέιπφρουτ.

Οδηγίες Χρήσης

Βήχας και Μύτη που τρέχει: προσθέστε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμάρι σε ½ λίτρο νερό που βράζει και κάντε εισπνοές μέχρι να σταματήσουν οι ατμοί.

Πνευματική τόνωση: προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμάρι στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.

Λιπαρότητα, τριχόπτωση, πιτυρίδα: προσθέστε 25 σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμάρι σε 100 ml έλαιο δάφνης και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

Σαν στοματικό διάλυμα για ευαίσθητα ούλα: προσθέστε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο θυμάρι σε 1 ποτήρι νερό.Πονόλαιμος: προσθέστε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο θυμάρι σε 1 ποτήρι νερό και κάντε γαργάρες 2 φορές/ημέρα.
Στη Μαγειρική: Σάλτσα για ψάρι: προσθέστε 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο θυμάρι σε 1 κουταλιά μαγιονέζα. Σαλάτες, Λαχανικά και Ζυμαρικά: προσθέστε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο θυμάρι σε 500ml παρθένο ελαιόλαδο.

  • Organic-icon
    Βιολογικό προϊόν
Ιδιότητες
  • Καταπολεμάει την πιτυρίδα
  • Δυναμώνει το νευρικό σύστημα
  • Τονώνει την τρίχα
Προφυλάξεις

Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά

Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Linalool, Limonene.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις 2