Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Ματζουράνα 5 ml

Ειδική Τιμή 9,68 € Τιμή καταλόγου 17,60 €
Εταιρία:
Κωδικός: API5092
Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες
Διαθεσιμότητα καταστήματων
Ποσότητα:
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

  • Αιθέριο Έλαιο Mατζουράνας
  • 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο
  • Με ανακουφιστική δράση

Το Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Ματζουράνα ηρεμεί το πνεύμα και το νευρικό σύστημα.

Όσον αφορά την ομορφιά, βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση των μυών του προσώπου που δημιουργούν τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες.

Επίσης, η θερμαντική της δράση την καθιστά ιδανική για τους αθλητές, καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία και είναι πολύ αποτελεσματική για τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων.

Συμβάλλει στο πνεύμα και στο νου, καθώς βοηθάει στην αϋπνία και είναι ικανή στη μείωση της επιθετικής συμπεριφοράς.

Συνδυάζεται με: περγαμόντο, κέδρο, λεβάντα, πορτοκάλι, δενδρολίβανο, ευκάλυπτο, θυμάρι, υλάνγκ υλάνγκ.

 

 

Οδηγίες Χρήσης

Νευρικότητα, οξυθυμία και υπερένταση: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο μαντζουράνα στην κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια .

Ανακούφιση από την αϋπνία και σε περιόδους με έντονο στρες: Προσθέστε 6 σταγόνες στη μπανιέρα πριν από τον ύπνο.

Για μυϊκούς ή ρευματικούς πόνους: Προσθέστε 5 σταγόνες σε 10ml έλαιο καλέντουλας και εφαρμόστε στην περιοχή που υπάρχει πρόβλημα.

Αν έχετε κράμπες και πρήξιμο της κοιλιάς κατά τη διάρκεια της περιόδου: Προσθέστε 5 σταγόνες μαντουράνας σε 10ml έλαιο αμυγδάλου και κάντε μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς.

Μετά από έντονη σωματική άσκηση: Πεοσθέστε 35 σταγόνες σε 100ml έλαιο αμυγδάλου, ή εναλλακτικά 20 σταγόνες μαζί με 15 σταγόνες ευκάλυπτο . Κάντε μασάζ στο σώμα σας ή στους πονεμένους μυς.

  • Organic-icon
    Βιολογικό προϊόν
Ιδιότητες
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία
  • Ανακουφίζει την ένταση των μυών
  • Ηρεμεί το πνεύμα
Προφυλάξεις

Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά

Origanum Majorana Oil, Limonene, Linalool, Geraniol.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις 3