Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Κανέλλα 5 ml

Ειδική Τιμή 9,68 € Τιμή καταλόγου 17,60 €
Εταιρία:
Κωδικός: API6814
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
Ποσότητα:
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

  • Αιθέριο Έλαιο Κανέλλας
  • 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο
  • Με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες

Το Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Κανέλλα έχει ένα ζεστό και πικάντικο άρωμα που τονώνει και έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Ιδανικό για τους κρύους, χειμωνιάτικους μήνες.

Όσον αφορά την ομορφιά, δεν συνίσταται η χρήση στην επιδερμίδα.

Βοηθάει στην διευκόλυνση της αναπνοής. Καθαρίζει την ατμόσφαιρα και προσφέρει αντισηπτική δράση

Συμβάλλει στο πνεύμα και στο νου, είναι εξαιρετικό για αυτούς που αισθάνονται εξαντλημένοι. Έχει τονωτική και αντικαταθλιπτική δράση. Δημιουργεί ζεστή ατμόσφαιρα. Ιδανικό για το χειμώνα και ειδικά τα Χριστούγεννα

Συνδυάζεται με: πορτοκάλι, περγαμόντο, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, τριαντάφυλλο, ματζουράνα, πατσουλί, γεράνι, υλάνγκ-υλάνγκ.

 

Οδηγίες Χρήσης

Ζεστό, χαλαρωτικό άρωμα, ιδανικό για τις χειμωνιάτικες νύχτες: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλα στη συσκευή για αιθέρια έλαια.

Ένα άρωμα που φτιάχνει τη διάθεση και φρεσκάρει την ατμόσφαιρα: Προσθέστε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλα μαζί με 3 σταγόνεςπορτοκάλι στη κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια.

Aντισηπτικό spray: Προσθέστε 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλα σε 300 ml νερό και ψεκάστε σε σκοτεινά σημεία, όπως υπόγεια, γωνίες, ντουλάπες.

  • Organic-icon
    Βιολογικό προϊόν
Ιδιότητες
  • Τονώνει και δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα
  • Έχει αντιβακτηριδιακή δράση
  • Προσφέρει αντισηπτική δράση
Προφυλάξεις

Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά

Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Linalool, Citral, Benzyl Benzoate, Limonene.

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις