Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Πατσουλί 10 ml

Ειδική Τιμή 9,68 € Τιμή καταλόγου 17,60 €
Εταιρία:
Κωδικός: API6821
Διαθεσιμότητα: 48 ώρες
Διαθεσιμότητα καταστήματων
Ποσότητα:
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

  • Αιθέριο Έλαιο Πατσουλί
  • 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο
  • Αναπλάθει την επιδερμίδα

Το Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Πατσουλί έχει πλούσιο, προκλητικό άρωμα και είναι αφροδισιακό. Θεωρείται ότι βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Όσον αφορά την ομορφιά, βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Μαλακώνει και απαλύνει το σκληρό, ξηρό και σκασμένο δέρμα.
Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμά τις ρυτίδες, ενώ αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Επίσης, μειώνει την εφίδρωση και τις εξάψεις κατά την εμμηνόπαυση και την κατακράτηση των υγρών.

Συμβάλλει στο πνεύμα και στο νου, καθώς συμβάλλει στην καλή διάθεση και προσφέρει ηρεμία.Λειτουργεί ως χαλαρωτικό σε μικρές ποσότητες και ως διεγερτικό σε μεγάλες. Ανακουφίζει από το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη

Συνδυάζεται με: γεράνι, λεβάντα, νέρολι, βασιλικό, φασκόμηλο, περγαμόντο, γκρέιπφρουτ, γιασεμί.

 

Οδηγίες Χρήσης

Για μια εξωτική και αισθησιακή νύχτα: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί στη κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια ή εναλλακτικά, προσθέστε 3 σταγόνες μαζί με 6 σταγόνες σανδαλόξυλο και 6 σταγόνες τριαντάφυλλο .

Άγχος, νευρικότητα και κατάθλιψη: Προσθέστε 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί στο μπάνιο.

Λάδι προσώπου για ρυτίδες, χαλάρωση και θαμπό δέρμα: Προσθέστε 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί σε 50ml έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς ή jojoba ή εναλλακτικά, 8 σταγόνες μαζί με 15 σταγόνες νέρολι 5% και εφαρμόστε το μίγμα στο πρόσωπο.

Για ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα - ιδανικό για ξηρές φτέρνες και αγκώνες: Προσθέστε 25 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί σε 50ml έλαιο καλέντουλας και εφαρμόστε στα σημεία που χρειάζονται περιποίηση.

Για κατακράτηση υγρών, καθώς και για τη μείωση εξάψεων κατά την εμμηνόπαυση: Προσθέστε 35 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί σε 100ml έλαιο αμυγδάλου ή εναλλακτικά 20 σταγόνες μαζί με 15 σταγόνες γεράνι και κάντε μασάζ στο σώμα.

  • Organic-icon
    Βιολογικό προϊόν
Ιδιότητες
  • Βοηθάει στην κυτταρική ανάπλαση
  • Λειτουργεί ως χαλαρωτικό
  • Καταπολεμάει τις ρυτίδες
Προφυλάξεις

Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά

Pogostemon Cablin Oil

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις