Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Citronella 10 ml

Ειδική Τιμή 5,89 € Τιμή καταλόγου 10,70 €
Εταιρία:
Κωδικός: API6825
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Διαθεσιμότητα καταστήματων
Ποσότητα:
Πληρωμή-Aποστολή
  • Καλέστε μας στο 2310 44 44 22
    για οποιαδήποτε πληροφορία 8πμ-8μμ.
  • Δωρεάν αποστολή άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα

Περιγραφή προϊόντος

  • Αιθέριο Έλαιο Σιτρονέλλα
  • 100% βιολογικό αιθέριο έλαιο
  • Aποτελεσματικό εντομοαπωθητικό

Το Apivita Essential oil Βιολογικό αιθέριο έλαιο Citronella είναι ένα φυσικό εντομοαπωθητικό.

Όσον αφορά την ομορφιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά των ψειρών. Επίσης, είναι γνωστό και δυνατό εντομοαπωθητικό. Διώχνει τα έντομα και τα κουνούπια.

Συμβάλλει στο πνεύμα και στο νου, καθώς μειώνει τις ημικρανίες.

Συνδυάζεται με: ευκάλυπτο, γεράνι, λεβάντα, περγαμόντο, κέδρο, λεμόνι, πορτοκάλι.

 

 

Οδηγίες Χρήσης

Εντομοαπωθητικό χώρου: Προσθέστε 8 σταγόνες στη κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια ή εναλλακτικά 4 σταγόνες μαζί με 4 σταγόνες οποιουδήποτε αιθερίου ελαίου από τα παρακάτω: γεράνι, ευκάλυπτος, κέδρος ή λεβάντα.

Εντομοαπωθητικό λάδι: Προσθέστε 35 σταγόνες σιτρονέλλα σε 100ml έλαιο αμυγδάλου ή εναλλακτικά 15 σταγόνες μαζί με 10 σταγόνες λεβάντας και 10 σταγόνες γεράνι και κάντε μασάζ στο σώμα.

Εντομοαπωθητικό λάδι για παιδιά: Προσθέστε 10 σταγόνες μαζί με 8 σταγόνες λεβάντα και 5 σταγόνες ευκάλυπτο σε 100ml έλαιο αμυγδάλου ή χαμομηλιού και απλώστε το σε όλο το σώμα.

Προληπτικό λάδι για ψείρες: Προσθέστε 15 σταγόνες μαζί με 5 σταγόνες γεράνι και 5 σταγόνες λεβάντα σε 50ml έλαιο jojoba και εφαρμόστε μερικές σταγόνες στις ρίζες των μαλλιών.

Για να προφυλάξετε τα ρούχα σας από το σκόρο: Τοποθετήστε ένα κομμάτι βαμβάκι που θα έχετε προσθέσει 10 σταγόνες σιτρονέλλα ή 5 σταγόνες σιτρονέλλα και 5 σταγόνες λεβάντα στα συρτάρια σας.

  • Organic-icon
    Βιολογικό προϊόν
Ιδιότητες
  • Απομακρύνει τα κουνούπια
  • Ιδανικό κατά των ψειρών
  • Βοηθάει στις ημικρανίες
Προφυλάξεις

Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύντε με άφθονο νερό. Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή. Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης. Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή solarium για 12 ώρες Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.

Συστατικά

Cymbopogon Nardus Oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral

Το Vita4you καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών και των εικόνων των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις λόγω μεταβολών από την κατασκευάστρια εταιρεία είναι πιθανές. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.

Αξιολογήσεις 1