Λιποδιαλύτες - Λιποτροπικά

Τα λιποτροπικά συμπληρώματα διατροφής αποτελούν προϊόντα που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και την αύξηση της καύσης λίπους. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν στην αύξηση του μεταβολισμού του σώματος, να ελέγξουν την όρεξη και να προωθήσουν την απώλεια λίπους. Δείτε παρακάτω και βρείτε τα λιποτροπικά σκευάσματα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών. Κάντε μια ερώτηση
Δε βρέθηκαν προϊόντα
Ερωτήσεις
  1. Christina 22 Μαρ 2024

    Ερώτηση

    Γεια σας, είμαι 52 ετών και εδώ και 1 χρόνο έχω μπει στην εμμυηνόπαυση. Είμαι 1,70 και 65 κιλά και παρά το γεγονός ότι γθμνάζομαι καθημερινά το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι στοιβάζω λίπος στην κοιλιά.
    Μπορείτε να μου συστήσετε τι θα μπορούσα να αγοράσω από την εταιρεία σας για απώλια λίπους από την κοιλιά κυρίως? Επίσης είναι ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ?
    Ευχαριστώ πολύ

    1. Παναγιώτης Νεύρας 27 Μαρ 2024

      Γεια σας. Θα πρότεινα για αρχή να λάβετε ένα σκεύασμα όπως το Superfoods S Detox 300 ml.
      Με αυτό τον τρόπο θα μειώσετε το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς και θα ξεμπλοκάρετε το μεταβολισμό σας. Θα πρότεινα μέσα στο μήνα να χρησιμοποιήσετε 2 συσκευασίες.
      Έπειτα, για αδυνάτισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που λειτουργεί ως μαγνήτης θερμίδων, όπως το Formoline L112 Extra Ιατροτεχνολογικό Προϊόν Αδυνατίσματος 64 δισκία.
      Είμαστε στη διάθεσή σας.


Περισσότερες ερωτήσεις
  • Δωρεάν αποστολή με αγορές
    άνω των 39€
  • 100% Επιστροφή
    χρημάτων
    εντός 14 ημερών
  • Δώρο Mini προϊόντα
  • 2310 44 44 22 Τηλεφωνική εξυπηρέτηση
    και παραγγελίες